Blue Air ajustează din nou rețeaua de rute operate din și spre Iași

Boeing 737-800NG Blue Air / Foto: BoardingPass

Compania low-cost Blue Air a modificat din nou programul de operare a rutelor fără escală din și spre Iași.

Ca urmare a acestor modificări, mai multe rute care urmau să fie operate de Blue Air din și spre Iași de la mijlocul lunii iulie 2022 au fost amânate cu câteva luni.

Dacă nu apar alte modificări, ruta Iași – Dusseldorf care trebuia să debuteze în 19 iulie va fi operată abia din 4 octombrie 2022.

Zborurile Blue Air dintre Iași și Munchen urmau să fie operate din 20 septembrie, însă acum această rută va fi operată abia din data de 30 octombrie.

De asemenea, ruta Iași – Dublin care a fost suspendată la începutul lunii mai va fi operată din nou de Blue Air din 3 octombrie 2022.

Alte două rute care urmau să fie operate de Blue Air de la Iași, spre Mykonos și aeroportul Fiumicino din capitala Italiei, au fost complet anulate.

Acum Blue Air operează zboruri fără escală din Iași către București și alte trei destinații internaționale: Londra LTN, Barcelona și Zakynthos.

În data de 19 iulie compania ar urma să zboare din Iași și spre Paris CDG, iar din septembrie 2022 e planificat să reia și zborurile spre Torino.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
5
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
5
Share