Urmărește-ne

Blue Air amenință cu retragerea de pe aeroportul din Iași

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Blue Air amenință cu retragerea de pe aeroportul din Iași
Foto: Jonas Evrard

Știri

Blue Air amenință cu retragerea de pe aeroportul din Iași

Compania Blue Air ia în calcul relocarea activității din 15 noiembrie 2019 de pe aeroportul din Iași dacă autoritățile locale nu îi oferă un discount de 800000 dolari la taxele aeroportuare.

Această informație apare într-o adresă transmisă de conducerea companiei aeriene aeroportului din Iași la începutul lunii noiembrie:
Astfel, atâta vreme cât nu v-ați exprimat o poziție clară și fermă în ceea ce privește decizia de a ne acorda drepturile agreeate prin contract, suntem nevoiți să luăm în calcul posibilitatea relocării activității noastre de pe Aeroportul Iași începând cu data de 15.11.2019, cu toate consecințele ce derivă din această operațiune (costuri de relocare, compensații pasageri, compensații terți, etc.), urmând să avem în vedere, inclusiv, recuperarea acestor costuri.

Adresa a fost obținută de Ziarul de Iași și o puteți citi în întregime mai jos:
adresa Iasi

Citește și  Protest spontan în direcția tehnică a companiei TAROM

Potrivit Consiliului Județean discounturile la taxele aeroportuare sunt acordate doar dacă operatorii aerieni nu înregistrează datorii față de aeroport iar Blue Air nu se află în această situație.

Oficialii aeroportului din Iași au declarat pentru presa locală că Blue Air are încă de achitat datorii mai vechi însă compania aeriană declară că ar fi solicitat eșalonarea plăților însă nu ar fi primit niciun răspuns de la autoritățile locale.

O ultimă discuție între cele două părți ar urma să aibă loc în această după-amiază la Consiliul Județean Iași.

În ultimii ani Aeroportul Internațional Iași a dat în judecată Blue Air de cel puțin două ori pentru a-și recupera datoriile pe care le-a înregistrat compania aeriană.

Blue Air operează în prezent zboruri din Iași către opt destinații, Bucureşti, Bruxelles, Londra, Roma, Munchen, Paris, Koln și Barcelona.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat? SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO! AirHelp get compensation

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus