Rute aeriene
Îmi place

Blue Air anunță o nouă rută: Iași – Cluj Napoca

14 septembrie 2016
7316 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 1 minute
Blue Air anunță o nouă rută: Iași – Cluj Napoca

IAȘI – CLUJ-NAPOCA – IAȘI este o rută cu un grad foarte ridicat de apreciere. Mulți dintre voi au solicitat acest zbor. Noi vi l-am promis, iar din octombrie va fi și operațional 😀

Din Iași spre Cluj-Napoca puteți zbura DIRECT în zilele de marți, joi și sâmbătă. Din Cluj-Napoca spre Iași o puteți face în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică.

O altă variantă de zbor între inima Transilvaniei și inima Moldovei ar fi zborurile INDIRECTE (via Timișoara), cu plecare din Iași spre Cluj-Napoca luni, miercuri, vineri și duminică. Și de la Cluj-Napoca spre Iași marți, joi și sâmbătă.

Tarifele pornesc de la 179.98 LEI/pers și includ toate taxele, bagaj mic de mână (10 kg), bagaj mare de cală (32 kg) și un snack gratuit. De exemplu, de un astfel de tarif puteți profita alegând să călătoriți în perioada 1-5 octombrie. Biletele la acest tarif sunt disponibile într-un număr limitat și pot fi rezervate online pe www.blueairweb.com

Citește și  Blue Air / 15% reducere pentru toate destinațiile

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

675 postări
46 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *