Urmărește-ne

Începând cu luna noiembrie, Roma va fi conectată direct cu Havana de Alitalia

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Începând cu luna noiembrie, Roma va fi conectată direct cu Havana de Alitalia

Rute aeriene

Începând cu luna noiembrie, Roma va fi conectată direct cu Havana de Alitalia

Dacă ieri vă anunțam că Austrian Airlines va opera un zbor direct din Viena către Havana, Cuba, astăzi revenim cu noutați care vizează același serviciu comercial, însă cu plecare din capitala Italiei.

Primul serviciu non-stop, care va fi operat de două ori pe săptămână, în zilele de marți și sâmbătă, va decola de la Roma către Havana în data de 29 noiembrie a acestui an. Zborurile către noua destinație vor fi operate cu aeronave Boeing 777-200ER. Zborul Roma – Havana este al patrulea zbor lung-curier lansat de Alitalia în acest an, după Santiago, Mexico City și Beijing.

Cuba este una dintre cele mai populare destinații turistice pentru italieni, iar datorită acestui fapt au fost lansate numeroare intinerarii de croaziere. De asemenea afacerile dintre Italia și Cuba cresc, iar noua rută va atrage trafic din segmentul business.

La anunțarea acestei noi rute, Cramer Ball, CEO-ul Alitalia a declarat:
“Turismul și business-ul în Cuba au o creștere uriașă și potențial pentru italieni, iar acest nou serviciu către această insulă minunată va îndeplini ambiții de dezvoltare. Zborurile către Havana sunt încă o confirmare a strategiei de creare a unei rețele de zboruri lung-curier intercontinentale care vor oferi italienilor mari oportunități de a călători, atât în scop business cât și de relaxare.”

Zborurile către noua destinație vor fi operate după următorul program:
AZ632: Roma (FCO) 09:05 – 15:00 Havana (HAV) în zilele de marți
AZ633: Havana (HAV) 17:00 – 09:00 (+1) Roma (FCO) în zilele de marți

AZ632: Roma (FCO) 10:35 – 16:30 Havana (HAV) în zilele de sâmbătă
AZ633: Havana (HAV) 18:30 – 10:30 (+1) Roma (FCO) în zilele de sâmbătă

Aeronavele cu care operatorul italian va zbura la Havana sunt Boeing-uri 777-200ER (Extended Range), oferind 293 de locuri cu 3 clase de călătorie, Business, Premium și Economy. Interiorul acestor Boeing-uri din flota Alitalia a fost reîmprospătat recent.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus