Compania Blue Air are un nou director general

Boeing 737 MAX Blue Air YR-MXA / Foto: BoardingPass

Conducerea executivă a companiei low-cost Blue Air va fi schimbată de la începutul lunii martie 2022.

Oana Petrescu a ocupat funcția de CEO al companiei Blue Air din mai 2019 până la finalul lunii februarie 2022, detalii AICI.

Înainte de a fi numită în funcția de CEO la Blue Air, Oana Petrescu a ocupat funcția de director financiar al aceleiași companii în perioada ianuarie 2018 – mai 2019.

Odată cu această schimbare, funcția de director general al Blue Air va fi preluată de la 1 martie de Steven Greenway.

Oana Petrescu va rămâne în continuare în compania Blue Air în rolul de Președinte al Consiliului de Administrație.

Steven are peste 25 ani de experiență în industria aviatică low-cost – atât în Europa, cât și în Statele Unite, Australia și Canada și este un profesionist recunoscut pentru atenția deosebita pe care o acordă experienței pasagerilor – atât în zbor, cât și online și pe aeroport, și pentru viziunea sa integrată privind viitorul aviației low-cost”, transmite Oana Petrescu, actual Președinte al Consiliului de Administrație al Blue Air.

Steven Greenway, CEO Blue Air: „În ultimele 6 luni am avut privilegiul de a lucra alături de echipa Blue Air, de a înțelege povestea si parcursul companiei, și sunt încântat de această oportunitate. Aștept cu nerăbdare să mă alătur echipei Blue Air începând cu 1 martie și să continui planul de redresare care va consacra Blue Air ca lider în transportul aerian low cost din Europa.

De asemenea, aș dori să exprim întreaga mea apreciere pentru munca depusă de Oana Petrescu și întreaga echipa de management în gestionarea operațiunilor în contextul excepțional de dificil reprezentat de pandemia de COVID-19, reușind să valorifice oportunitățile apărute. Mă bazez in continuare pe tot sprijinul Oanei în calitate de Președinte al Consiliului de administrație și de consilier al meu personal.

În acest moment, Blue Air are toate ingredientele necesare succesului: o echipă incredibil de pasionată și profesionistă, o nouă flotă de aeronave Boeing 737 MAX8, eficientă din punct de vedere al combustibilului, investiții solide in IT și o rețea performantă de aeroporturi convenabile și de destinații foarte solicitate. Ne pregătim pentru o performanță robustă începând cu această vară,” adaugă noul CEO al companiei Blue Air.

Steven Greenway este un profesionist cu o expunere internațională largă și o experiență vastă în industria transportului aerian (în special companii de tip low cost), și în turism, cu un istoric de succes în dezvoltarea și livrarea de strategii și soluții inovatoare care asigura performanțe înalte și creează afaceri durabile și profitabile.

Noul CEO al Blue Air are peste 25 de ani de experiență în industria aviației, cu roluri cheie în Europa, precum și în Statele Unite, Australia și Canada în povești de succes precum Swoop, WestJet, Scoot, SkyEurope, Virgin Blue, Virgin Atlantic sau Qantas, informează Blue Air.

Urmărește BoardingPass.ro și pe Google News⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
13
distribuiri
un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

Romcargo Airlines a solicitat permisiunea de a zbura în SUA

Articolul următor

Top companii aeriene după numărul de pasageri transportați în 2021 la București

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
13
Share