Știri
1

Blue Air inaugurează mâine baza aeriană de la Liverpool

23 martie 2017
12388 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Blue Air inaugurează mâine baza aeriană de la Liverpool

Blue Air va inaugura mâine noua bază aeriană de la Liverpool, a șaptea bază aeriană Blue Air după cele de la Bucuresti, Bacau, Cluj-Napoca, Iasi, Larnaca, Torino.

Prima aeronavă care va fi alocată acestei baze este Boeingul 737-800NG înmatriculat YR-BMH care a ieșit din hangarul operatorului ieri după-amiază și a fost vopsit într-un livery special. Primul zbor comercial efectuat de YR-BMH a decolat aseară din București către Iași, urmând ca în această dimineață să zboare din capitală către Roma, iar la finalul zilei va zbura din nou la Iași.

Am fost invitați să participăm, în exclusivitate pentru România, la acest eveniment important pentru Blue Air, așadar mâine dimineață la ora 06:55 vom decola de la București către Liverpool. Zborul va avea o durată de 3 ore și 45 de minute și vom zbura la bordul aeronavei mai sus amintite alături de Directorul General al companiei, Gheorghe Răcaru, Directorul Comercial și Directorul de Vânzări.

Citește și  Am călătorit cu toate companiile low-cost ce oferă curse pe rute interne și am vizitat toate aceste destinații ca să nu trebuiască să o faci tu

La destinație îl vom întâlni pe Andrew Cornish, CEO-ul aeroportului din Liverpool, iar mai apoi va avea loc o conferință de presă urmată de un zbor special, cu decolare la 11:30 (ora locală), de aproximativ o oră deasupra orașului englez.

Va fi o zi interesantă, iar pe pagina noastră de Facebook vom publica videouri și fotografii de la fața locului.

Stați aproape!

Foto: Radu Dobrescu

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

675 postări
46 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *