Urmărește-ne

Blue Air inaugurează mâine baza aeriană de la Liverpool

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Blue Air inaugurează mâine baza aeriană de la Liverpool

Știri

Blue Air inaugurează mâine baza aeriană de la Liverpool

Blue Air va inaugura mâine noua bază aeriană de la Liverpool, a șaptea bază aeriană Blue Air după cele de la Bucuresti, Bacau, Cluj-Napoca, Iasi, Larnaca, Torino.

Prima aeronavă care va fi alocată acestei baze este Boeingul 737-800NG înmatriculat YR-BMH care a ieșit din hangarul operatorului ieri după-amiază și a fost vopsit într-un livery special. Primul zbor comercial efectuat de YR-BMH a decolat aseară din București către Iași, urmând ca în această dimineață să zboare din capitală către Roma, iar la finalul zilei va zbura din nou la Iași.

Am fost invitați să participăm, în exclusivitate pentru România, la acest eveniment important pentru Blue Air, așadar mâine dimineață la ora 06:55 vom decola de la București către Liverpool. Zborul va avea o durată de 3 ore și 45 de minute și vom zbura la bordul aeronavei mai sus amintite alături de Directorul General al companiei, Gheorghe Răcaru, Directorul Comercial și Directorul de Vânzări.

Citește și  Noul livery Blue Air „scăpat” într-o imagine promoțională?

La destinație îl vom întâlni pe Andrew Cornish, CEO-ul aeroportului din Liverpool, iar mai apoi va avea loc o conferință de presă urmată de un zbor special, cu decolare la 11:30 (ora locală), de aproximativ o oră deasupra orașului englez.

Va fi o zi interesantă, iar pe pagina noastră de Facebook vom publica videouri și fotografii de la fața locului.

Stați aproape!

Foto: Radu Dobrescu

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation

Fondator al siteului BoardingPass.ro. Pasionat de internet, marketing, călătorii, aviația comercială. A zburat cu peste 50 de companii aeriene din întreaga lume, cu majoritatea modelelor de avioane aflate în serviciul comercial și a vizitat peste 100 de aeroporturi de pe șase continente. Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Îți place BoardingPass?

Suține siteul cumpărând de pe FashionDays folosind acest link.
De asemenea, mai recomand și eMag.ro.
Ai avut un zbor anulat sau întârziat? SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO! AirHelp get compensation

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus