Urmărește-ne

Blue Air va transfera temporar zborurile de la Bacău pe alte aeroporturi

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Blue Air va transfera temporar zborurile de la Bacău pe alte aeroporturi
Foto: Iulian Radu

Știri

Blue Air va transfera temporar zborurile de la Bacău pe alte aeroporturi

În vara acestui an, în perioada 15 august – 30 septembrie 2020, Aeroportul Internațional George Enescu din Bacău va fi închis temporar pentru modernizarea pistei de decolare/aterizare, a suprafețelor de mișcare aferente și a sistemului de balizaj al aeroportului.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

Toate aceste modernizări vor fi făcute din fonduri europene. Mai multe informații despre proiectul de modernizare a aeroportului din Bacău găsiți în acest articol.

În perioada în care aeroportul își suspendă activitatea, zborurile companiei Blue Air, singura companie care operează zboruri regulate la Bacău, nu vor fi anulate. Acestea vor fi mutate pe alte aeroporturi din regiune. Lista aeroporturilor către care vor fi transferate zborurile n-a fost, încă, făcută public de Blue Air.

Vrem să-i asigurăm pe pasagerii noștri de faptul că zborurile nu vor fi anulate, ci doar transferate, iar noi vom asigura transportul gratuit către și dinspre aeroporturile unde vor fi operate zborurile.”, a declarat Cristian Buciu, director operațiuni Blue Air.

În prezent, Blue Air zboară din Bacău spre Dublin, Londra, Liverpool, Bruxelles, Madrid, Torino, Bologna, Roma și Milano Bergamo, iar din vară, spre Atena, Larnaca, Oslo, Copenhaga, Stuttgart și Birmingham.

Activitatea aeroportului băcăuan urmează să se reia din data de 1 octombrie 2020.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus