Blue Air va zbura cu 737 MAX spre Amsterdam și Heathrow din aprilie

Foto: Huy Do / V1Images

Blue Air va recepționa în 29 martie primul său Boeing 737 MAX 8 iar de la începutul lunii aprilie acesta va intra în serviciul comercial.

Primul Boeing 737 MAX 8 Blue Air, înmatriculat YR-MXA, va fi recepționat în 29 martie și va ajunge la București o zi mai târziu, în 30 martie.

Potrivit unei comunicări interne, acesta nu va sta însă la sol prea mult ci va opera primele zboruri comerciale regulate din București spre Amsterdam și Londra Heathrow chiar din 2 aprilie.

Așadar în 2 aprilie Blue Air va opera primul său zbor comercial regulat cu 737 MAX, 0B199 pe ruta București – Amsterdam și returul 0B200 Amsterdam – București.

În după-amiaza zilei de 2 aprilie primul MAX Blue Air va opera și zborurile 0B1431 București – Londra Heathrow și returul 0B1432 Londra Heathrow – București.

Alte destinații Blue Air vor fi operate cu Boeing 737 MAX îndată ce alte avioane de acest tip se vor alătura flotei.

Al doilea Boeing 737 MAX Blue Air (YR-MXB) a fost vopsit și va fi livrat și el probabil în decursul lunii aprilie 2021, detalii despre YR-MXB.

În total Blue Air va recepționa 10 Boeinguri 737 MAX 8 și va înlocui astfel avioanele mai vechi din flotă.

Toate Boeingurile 737 MAX 8 care vor intra în flota companiei vor fi vopsite în noul livery Blue Air și au o capacitate de transport de 189 de pasageri.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 200 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
9
distribuiri
un comentariu
  1. Dupa citeva zboruri de inaugurare cu media invitata, avionul B 737 MAX sta pe apron 2, in asteptarea aplicari buletinului pentru probleme noi la instalatia electrica. Astazi specialisti de la Boeing au facut probe cu motoarele sa nu se puna paianjeni pe palele fanului.Daca Boeing le dau cadou GRATIS avioanele in exploatare la Blue air tot cei de la Boeing sint in cistig, la cite viitoare buletine vor fi aplicate sa poata zbura in siguranta, bine inteles platite de BlueAir. Dupa aplicarea buletinelor chiciti cineva fi in pierdere? va dau in indiciu incepe cu B.si se termina cu R.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

Lista țărilor din zona galbenă a fost actualizată (19 martie)

Articolul următor

Air Serbia reia zborurile din Belgrad spre București în mai 2021

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
9
Share