Curiozități
Îmi place

British Airways deschide ‘First Wing’ în terminalul 5 al Aeroportului Heathrow din Londra

21 septembrie 2016
12052 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
British Airways deschide ‘First Wing’ în terminalul 5 al Aeroportului Heathrow din Londra

British Airways va deschide noul ‘First Wing’ în terminalul 5 al aeroportului Heathrow din Londra în următorul an. Această nouă facilitate va oferi acces dedicat pasagerilor care sunt membrii ai Gold Executive Club și a celor care călătoresc în First Class pe zborurile British Airways

Locația noului ‘First Wing’ va fi lângă zona de check-in pentru călătorii din First Class și va beneficia de două noi puncte de security check și de asemenea acces direct către First Lounge și Concorde Room.

ba-first-wing-2-e1474275393748-916x515

‘Millionaire’s Door’ va oferi acces rapid pasagerilor din First Class pentru a ajunge la lounge-urile operatorului British Airways din terminalul 5, așadar aceștia nu vor mai fi nevoiți să treacă prin zona duty-free a terminalului pentru a ajunge la aceste lounge-uri.

Operatorul a afirma că noul First Wing „este parte a unei investiții agreate cu aeroportul Heathrow, construit în vederea îmbunătățirii accesului Fast Track în Terminalul 5.”

De asemenea cele două noi puncte de security check vor „reduce numărul clienților care folosesc punctele de securitate din nordul și sudul aeroportului, îmbunătățind astfel timpul petrecut de pasageri, în special cei care călătoresc în Club World, în terminalul 5.”

‘First Wing’ va fi deschis oficial în luna aprilie a anului viitor și va fi disponibil pentru membrii Gold Club Executive, Oneworld Emerald și pasagerii care călătoresc în First Class pe zborurile British Airways.

Citește și  Primii pasageri care au aterizat pe Aeroportul Delta Dunării Tulcea au venit din Elveția (Foto)

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

732 postări
51 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *