Urmărește-ne

British Airways va comercializa mâncare de la Marks & Spencer pe zborurile scurt-curier

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. British Airways va comercializa mâncare de la Marks & Spencer pe zborurile scurt-curier

Știri

British Airways va comercializa mâncare de la Marks & Spencer pe zborurile scurt-curier

Conform unor informații apărute în Daily Mail, aflăm că operatorul britanic va comercializa pe zborurile scurt-curier mâncare de la Marks & Spencer.

Începând cu luna ianuarie a anului viitor, pasagerii vor avea în continuare meniul oferit gratuit de British Airways, însă în plus vor avea posibilitatea de a achiziționa suplimentar meniul de la M&S care va fi introdus începând cu anul viitor.

În acest moment nu se cunosc detaliile noului meniu, însă conform Business Traveller, acestea vor fi dezvăluite în curând.

De asemenea, un purtător de cuvânt al British Airways a declarat pentru Business Traveller următoarele:
“We are constantly reviewing every element of the experience our customers receive, including the in-flight catering, to ensure we’re delivering what they want. Everything we do is with our customers in mind and we will make changes that reflect their feedback.”

Marks & Spencer este unul dintre cei mai mari retaileri din UK, aceștia vând îmbrăcăminte, produse pentru casă și “luxury food products”. În România aceștia dețin 6 magazine, în București, Iași și Constanța.

British Airways, membră a alianței oneworld, operează o singură rută din România către UK, cea de la București la Londra.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus