Urmărește-ne

Brussels Airlines concediază 25% din angajați și își micșorează flota

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Brussels Airlines concediază 25% din angajați și își micșorează flota

Știri

Brussels Airlines concediază 25% din angajați și își micșorează flota

Brussels Airlines a anunțat marți demararea unui plan de restructurare a rutelor, flotei și locurilor de muncă din companie.

Compania belgiană își va reduce numărul de avioane de la 54 la 38 ca urmare a suspendării pe o perioadă nedeterminată a mai multor rute care vor fi identificate ca fiind neprofitabile.

De asemenea, numărul angajaților care lucrează pentru Brussels Airlines va fi redus cu 25% iar pentru restul de 75% vor fi reduse beneficiile oferite de angajator.

Brussels Airlines a solicitat sprijin financiar din partea guvernului belgian dar și a grupului Lufthansa, din care aceasta face parte, pentru a trece cu bine peste criza cauzată de pandemie.

Compania belgiană a suspendat toate zborurile comerciale în 21 martie iar de atunci pierde câte un milion de euro pe zi.

Brussels Airlines opera zboruri comerciale de la hubul său din capitala Belgiei către zeci de destinații europene din Africa și America de Nord.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus