București – Baku și București – Erevan cu TAROM din 26 octombrie

Actualizare, 2 August 2018: Zborurile de pe ruta București – Baku vor fi operate cu aeronave de tip Boeing 737-300 cu o frecvență de două zboruri pe săptămână, în zilele de miercuri și vineri, conform orarului de mai jos.
Biletele pentru aceste zboruri vor fi disponibile în curând. În zilele următoare ne așteptăm să vedem noutăți și despre zborurile către Erevan, Armenia.
__________________________
Pe lângă cele două rute noi către Odesa și Tbilisi despre care am scris ieri, TAROM introduce treptat în sistemul de rezervări și zborurile către Baku și Erevan.

Cele două rute vor debuta odată cu orarul de iarnă, și mai precis din 26 octombrie. Zborurile către capitalele Armeniei și a Azerbaijanului vor fi operate cu Airbusuri A318.

Advertisements
Citește și  Lista țărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată (16 septembrie)

București – Baku:
RO139: București (OTP) 00:30 – 05:30 Baku (GYD);
RO140: Baku (GYD) 06:15 – 07:25 București (OTP).

București – Erevan:
RO109: București (OTP) 00:40 – 04:10 Erevan (EVN);
RO110: Erevan (EVN) 04:55 – 06:40 București (OTP).

În acest moment aceste rute sunt afișate cu o singură frecvență, în zilele de vineri, însă probabil TAROM va introduce și alte zboruri. De asemenea biletele pentru cele două rute nu sunt puse în vânzare, însă vom reveni cu o actualizare îndată ce operatorul le va afișa pe siteul propriu.

Durata zborurilor către Baku va fi de aproximativ 3 ore, în timp ce zborurile către Erevan vor avea o durată de 2 ore și 40 de minute.

Advertisements
Total
28
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
28
Share