Cariere la înălțime

Câți astfel de oameni cunoașteți? Câți pasageri au fost în grija unor astfel de oameni?

“După 35 de ani și peste 20 de mii de ore de zbor, mama își încheie cariera… Aș vrea să împărtășesc cu voi această experiență care m-a marcat și tot odată să vă mulțumesc tuturor celor care s-au implicat să facă acea zi memorabilă.

Advertisements

13 Septembrie, ora 16:00, mama primește un telefon de la planificare. O văd că zâmbește, se albește la față și se așează pe scaun. Îi comunicaseră că pe 14 urma să decoleze pentru ultima oară ca șefă de cabină, la Frankfurt. O năpădiseră emoțiile. Ma năpădiseră și pe mine.

Cum o fi după o viață întreagă să știi că urmează să îmbraci ultima oară uniforma, să dai ultima oară cu legitimația, să dai ultimul anunț de aterizare?

Ani de zile în care o vedeam cum se îmbracă să plece în cursă, și deși tot ce îmi doream era să rămână cu mine, eram atât de mândră de ea! Era atât de frumoasă! Ani dedicați avioanelor, pasagerilor, siguranței zborului… Îmi aminteam cum mă băgam în valiza ei și îi spuneam că nu vreau sa îmi aducă nimic, vreau doar să stau cu ea! Și știam că deși o durea să plece de lângă mine, iubea ceea ce făcea.
Urma să mă pupe pentru ultima oară înainte să plece… iar eu nu puteam să o las să plece fără să știu că ziua aia o să o marcheze pentru totdeauna.

Am început să dau telefoane tuturor colegilor noștri, ei s-au sunat între ei, toată lumea a anunțat pe toată lumea, iar rezultatul a fost priceless. Sacrificând doar puțin din timpul nostru am reușit să marcăm un om pentru eternitate. Și atunci am înțeles cel mai important lucru: că în afară de avioane, uniforme, lucruri care merg mai bine sau mai prost ,Taromul e reprezentat de oameni! Oameni dedicați întru totul, care se pot sacrifica, se pot organiza, pot colabora, pot face ca minunile se întâmple! In the end we are still a family…”

Acesta este mesajul postat pe Facebook de Ioana Catrinescu, fiica doamnei Florina Oprișa și de asemenea angajată a TAROM.

Mai jos regăsiți o galerie foto și după cum puteți observa, la îmbarcarea zborului RO302 de la Frankfurt, fiecare din cei 106 pasageri i-au dăruit doamnei câte o floare, iar la aterizarea de la București ea a fost întâmpinată de mai mulți colegi din cadrul companiei.

Noi o felicităm pe doamna Oprișa pentru activitatea ei și îi urăm o pensionare cât mai relaxantă și plină de bucurii. De asemenea felicitări și colegilor dânsei care s-au implicat și organizat acest moment memorabil. Zboruri line tuturor!

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share