Știri
Îmi place

Carpatair va opera în continuare zboruri pentru LOT Polish Airlines până în noiembrie

24 august 2016
8853 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Carpatair va opera în continuare zboruri pentru LOT Polish Airlines până în noiembrie

În urmă cu câteva saptămâni vă anunțasem că operatorul polonez LOT a închiriat un Fokker 100 de la operatorul român Carpatair. Ei bine, la câteva zile de la publicarea articolului, LOT a anunțat că va închiria un al doilea Fokker 100 de la Carpatair care va opera zboruri din Varșovia către Stockholm, și alte rute dacă va fi nevoie.

Inițial, oficialii LOT Polish Airlines au anunțat că aeronavele vor fi închiriate doar până în data de 15 August, însă ieri aceștia au declarat că unul din cele doua aeronave Fokker 100 închiriate de la Carpatair va opera în continuare zboruri pentru LOT până în luna noiembrie a anului curent, inclusiv.

„Această decizie a fost luată datorită faptului că unele aeronave din flota LOT vor intra în mentenanță, iar interiorul unui Boeing 737-400 va fi înlocuit,” a declarat Adrian Kubicki, Director de Comunicare al operatorului polonez, pentru pasazer.com

Citește și  20% reducere pentru toate zborurile LOT Polish Airlines, ofertă valabilă până luni

Carpatair va opera zborurile de dimineață și seară de la Varșovia la Amsterdam și retur și cele de după-amiază care leagă capitala Poloniei cu orașul Gdansk.

LOT, membră a Star Alliance, a contractat această aeronavă de la Carpatair împreună cu echipajul necesar operării zborurilor. De menționat este faptul că de fiecare dată, la bordul aeronavei se va afla și un însoțitor de bord al LOT Polish Airlines.

Carpatair este o companie aeriană cu sediul la Timișoara, iar din 2015 aceștia operează doar zboruri charter. Flota lor numără 3 aeronave de tip Fokker 100, unul dintre ele operând de ceva vreme zboruri pentru Brussels Airlines. În 2014, Carpatair a operat timp de 6 luni de zile zboruri regulate pentru LOT pe ruta Lublin (LUZ) – Roma (FCO).

Citește și  Noile Boeinguri care vor fi livrate către LOT Polish Airlines vor avea echipamentul necesar pentru conexiune la internet

Foto: Pasazer.com

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

733 postări
51 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *