CEO LOT: suntem pregătiți să cumpăram A320neo și A350

Foto: Kuba Balcerski

În cadrul unei conferințe care a avut loc luni la Varșovia, CEO-ul companiei aeriene poloneze a declarat că LOT ar putea aduce în flotă avioane Airbus.

Suntem pregătiți și intenționăm să comandăm Airbusuri A320neo și A350 însă Airbus trebuie să ne facă o ofertă bună“, declară Rafael Milczarski potrivit Rynek Lotniczy.

Advertisements

Declarația oficialului vine în contextul în care LOT Polish Airlines este serios afectată de reținerea la sol a avioanelor de tip Boeing 737 MAX dar și de problemele cu care Boeingurile 787 Dreamliner propulsate de motoarele Rolls Royce.

În prezent flota companiei poloneze este compusă din avioane produse de Boeing, Embraer și Bombardier însă în a doua jumătate a acestui an au închiriat și Airbusuri A320 de la alte companii aeriene pentru a suplini gaura lăsată de reținerea la sol a MAX-urilor în capacitatea de transport în plin sezon de vară.

Citește și  Lista țărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată (16 septembrie)

De asemenea, LOT Polish Airlines a închiriat și Airbusuri A340 de la Air Belgium pentru a înlocui avioane Boeing 787 Dreamliner care aveau motoarele în reparații.

Advertisements
Total
1
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share