Cifre operationale Blue Air pentru anul 2016

Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca, are placerea sa va prezinte cifrele operationale pentru 2016, un an extrem de important pentru dezvoltarea companiei, atat pe plan intern, cat si pe plan international.

Datorita increderii pasagerilor si partenerilor nostri, Blue Air a lansat 30 de rute noi anul trecut si a anuntat alte 24 de rute noi pentru 2017. Vom avea 8 baze operationale, ne-am diversificat serviciile astfel incat pasagerii nostri sa beneficieze de transport aerian la cele mai ridicate standarde de confort, calitate, siguranta, dar si la cele mai avantajoase preturi.

Advertisements


In 2016, Blue Air a inregistrat un numar record de 3.590.129 pasageri, reprezentand o crestere de 165%, in comparatie cu aceeasi perioada din 2014.
Pentru 2017, compania estimeaza 4.050.000 pasageri transportati.


Expansiunea companiei Blue Air in 2016 a inceput in 27 martie, cu lansarea a 25 rute noi pana la finalul lunii septembrie.
In total au fost lansate 30 de rute noi in 2016.


Dezvoltarea companiei Blue Air se reflecta si in totalul zborurilor inregistrate in 2016, avand o crestere de 168% in comparatie cu aceeasi perioada a anul 2014.


In 2016 Blue Air a investit considerabil in flota, in prezent operam un total de 24 de aeronave, o crestere masiva avand in vedere ca acum 2 ani operam cu 11 aeronave.
Pe parcursul varfului de sezon din 2016 Blue Air a operat 27 de aeronave.
In 2017 flota companiei va creste pana la 30 de aeronave.


In 2016 Blue Air a deschis baza de la Cluj-Napoca, ajungand astfel la 6 baze operationale: Bucuresti, Bacau, Cluj, Iasi, Larnaca, Torino.

In 2017 se vor deschide bazele din Liverpool si Constanta.


Din totalul de angajati, 91,6% sunt romani si 8,4% sunt straini.

Destinatii Blue Air in 2017:

  • din Bucuresti: Barcelona, Birmingham, Bologna, Bordeaux, Bruxelles, Castellon, Catania, Cluj-Napoca, Copenhaga, Koln Bonn, Florenta, Dublin, Glasgow, Hamburg, Iasi, Larnaca, Liverpool, Lisabona, Londra, Lyon, Madrid, Malaga, Milano Bergamo, Milano Linate, Napoli, Nisa, Oradea, Paris, Roma, Stockholm, Stuttgart, Tel Aviv, Torino, Valencia
  • din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Madrid, Milano Bergamo, Roma, Torino
  • din Cluj-Napoca: Birmingham, Bucuresti, Constanta, Dublin, Hamburg, Iasi, Larnaca, Liverpool, Londra, Nisa, Timisoara
  • din Constanta: Cluj-Napoca, Iasi, Milano Bergamo, Oradea, Paris, Roma, Timisoara
  • din Iasi: Barcelona, Berlin, Bruxelles, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Koln Bonn, Londra, Paris, Roma, Timisoara, Valencia
  • din Larnaca: Atena, Birmingham, Bucuresti, Cluj-Napoca, Londra, Salonic
  • din Liverpool: Alicante, Hamburg, Milano Bergamo, Roma
  • din Oradea: Bucuresti, Torino
  • din Sibiu: Stuttgart
  • din Torino: Alghero, Bacau, Berlin, Bucuresti, Bari, Catania, Copenhaga, Ibiza, Lamezia Terme, Lisabona, Londra, Madrid, Malaga, Napoli, Oradea, Palma de Mallorca, Pescara, Roma, Seville
Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share