Știri
Îmi place

Compania Juneyao Airlines dorește să devină partener al Star Alliance

2 august 2016
5631 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 3 minute
Compania Juneyao Airlines dorește să devină partener al Star Alliance

Operatorul cu baza în Shanghay, Juneyao Airlines, este de așteptat să se alăture programului Star Alliance „Connecting Partner Model” (CPM) într-un efort de a facilita expansiunea internațională rapidă, conform spuselor unui reprezentant al industriei aeriene din zonă.

Transportatorul nu a anunțat în mod oficial o decizie, dar trece prin proceduri interne pentru a asigura aprobarea acestei inițiative.

Președintele Juneyao Airlines, Wang Junjin, a declarat anterior că transportatorul a planificat să se alăture unei alianțe la nivel mondial în 2016 pentru a accelera ritmul de expansiune internațională a companiei, ca urmare a numărului tot mai mare de pasageri din China ce se arată tot mai doritori să călătorească către diverse destinații internaționale.

Juneyao Airlines operează o flotă compusă din 60 de aeronave Airbus, cu planuri de extindere ce ar putea însuma chiar și 120 de aeronave până în 2020. De asemenea, compania aeriană are în plan intenția de a include pe lista de achiziții aeronave ce pot opera zboruri pe distanțe lungi cu scopul de a deschide noi rute intercontinentale.

Citește și  Oficial: Croatia Airlines vine la București - prețuri și program de zbor

Star Alliance a lansat programul Connecting Partner Model la sfârșitul anului trecut. În cadrul acestui nou concept, rutele operate de companiile low-cost și companiile aeriene hibride vor fi în măsură să se conecteze la rețeaua de alianță. Odată ce o companie din acest segment a fost selectată, partenerii asociați trebuie să respecte standardul ridicat de operare impus de către Alianță fără a deveni de fapt membri ai alianței.

Partenerii de legătură vor încheia acorduri comerciale bilaterale cu companiile aeriene membre selectate Star Alliance, care pot include drepturi pe baza unui program suplimentar de fidelizare.

În conformitate cu informațiile primite din partea persoanei care a dezvăluit acest aspect, Juneyao Airlines ar urma să semneze un contract de codeshare cu Air China, membru oficial al Star Alliance, în ciuda faptului că Juneyao Airlines deține la această dată un număr limitat de zboruri spre Beijing.

Citește și  Un Boeing 777-300ER Swiss care zbura de la Zurich către Los Angeles a aterizat de urgență la Iqaluit, Canada (FOTO & VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

BoardingPass

355 postări
0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *