Urmărește-ne

Un pilot a fost forțat să iasă din cabină pentru a potoli un pasager indisciplinat

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Un pilot a fost forțat să iasă din cabină pentru a potoli un pasager indisciplinat

Știri

Un pilot a fost forțat să iasă din cabină pentru a potoli un pasager indisciplinat

Un pilot de pe un zbor comercial aparținând companiei American Airlines a fost nevoit să părăsească chiar în timpul zborului cabina de pilotaj pentru a potoli un pasager indisciplinat ce ar fi agresat un însoțitor de zbor.

Evenimentul neplăcut s-a consemnat în data de 21 iulie în timpul unui zbor cu destinația Charlotte, Carolina de Nord. Unul dintre pasageri ar fi început să atace echipajul de zbor după aterizarea aeronavei, acesta refuzând să se întoarcă la locul său după ce a fost rugat să rămână așezat până ce avionul avea să ajungă la poarta pentru debarcare.

Odată ce avionul a ajuns la poarta pentru debarcare, pilotul a ieșit din cabină și l-a împins pe acest pasager la sol, cu ajutorul copilotului său. Aceștia au folosit apoi o centură de siguranță pentru a-i lega picioarele.

„Orice ai face se va afla pe Facebook, și tu ești un … complet … ratat. M-ai auzit bine de prima dată”, a spus pasagerul în timp ce se afla ținut pe podeaua aeronavei de către piloți.

„Am aterizat și în timp ce se efectua rulajul la sol și așteptam ca podul mobil pentru debarcare să ajungă la ușa de ieșire, omul a început să țipe – „Haideți, haideți, mai repede!”, a declarat unul dintre pasagerii zborului American Airlines.

Pasagerul lipsit de maniere a fost scos din avion de către ofițerii de poliție locali. El a scuipat, a țipat si a lovit pe toți cei aflați în jurul său pe tot parcursul acestui episod.

Pasagerul indisciplinat s-a înfățișat în fața autorităților din SUA, luni, fiind acuzat că s-a aflat în stare de ebrietate, deranj public, atac asupra unei femei, amenințări la persoană și interferarea cu îndatoririle unui echipaj de zbor sau însoțitor.

Instanța a primit informații cum că a acest pasager ar fi consumat pe parcursul zborului trei sticle cu whisky.

Potrivit biroului procurorului general, pasagerul a fost eliberat pe o cauțiune de 33.240 dolari americani. El a primit pe lângă această pedeapsă și interzicerea de a zbora pe liniile aeriene comerciale până la încheierea procesului și a raportat că a acesta a fost concediat de la locul de muncă (bucătar) în urma incidentului pe care l-a provocat la bordul acelei aeronave.

 

 

 

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus