Compania Wizz Air își anunță planurile pentru România în anul 2016

Compania low-cost Wizz Air a transportat anul trecut cu aproape 16% mai mulţi pasageri faţă de anul 2014, potrivit informaţiilor transmise de conducerea companiei.

Operatorul Wizz Air a transportat în 2015 mai mult de 4,5 milioane de oameni de la aeroporturile din România comparativ cu 3,9 milioane în 2014. Compania a deschis anul trecut o bază la Iaşi, care va deveni a 23-a bază operaţională Wizz Air, începând cu luna iulie 2016.

Advertisements

“Pasagerii care călătoresc spre şi din România continuă să fie receptivi la zborurile cu tarife scăzute ale Wizz Air”, a declarat József Váradi, CEO Wizz Air. “Creşterea s-a resimţit la nivelul tuturor categoriilor de clienţi din România, fie că este vorba de aducerea împreună a familiilor care lucrează în afara ţării, de transportul turistilor care vizitează această ţară frumoasă sau de oferirea de frecvenţe crescute către oraşele importante din Europa de Vest pentru călătorii în scop de afaceri.”

Cele mai noi rute anunţate de Wizz Air sau a căror operare a început în 2015 sunt Bucureşti – Glasgow, Birmingham şi Hamburg, de la Cluj-Napoca spre Dubai, Munchen-Memmingen, Alicante, Billund, Doncaster/Sheffield şi o destinaţie complet nouă, Berlin.

Cele mai noi rute din Iaşi sunt către Bologna, Larnaca, Roma şi Tel Aviv. O nouă rută de la Tîrgu Mureş spre Karlsruhe/Baden-Baden a fost anunţată în noiembrie, aceasta adăugându-se noilor rute spre Dortmund, Frankfurt Hahn şi Munchen-Memmingen.

În prezent, Wizz Air oferă 107 rute spre 16 ţări, operând de pe opt aeroporturi din România.

sursa: businessmagazin.ro

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share