Urmărește-ne

Companiile aeriene din Europa reduc numărul de zboruri spre Italia

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Companiile aeriene din Europa reduc numărul de zboruri spre Italia
Foto: Gabriele Fontana

Știri

Companiile aeriene din Europa reduc numărul de zboruri spre Italia

Companiile aeriene din Europa anunță reduceri ale numărului de zboruri în contextul coronavirusului. Ca urmare a evenimentelor din ultimele zile, mai multe companii aviatice au decis să reducă drastic numărul de zboruri din cauza cererii tot mai scăzute.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

Grupul Lufthansa a anunțat o reducere cu 25% a zborurilor de scurt și mediu curier programate pentru următoarele săptămâni.

De asemenea, a crescut și numărul de aeronave staționate la sol, dintre cele care efectuau zboruri intercontinentale, de la 13 la 23.

Grupul Lufthansa a anunțat că ia în calcul și reducerea programului de lucru în mai multe zone unde situația impune acest lucru iar angajările și trainingul pentru noii angajați au fost suspendate temporar.

Low-costul britanic EasyJet a anunțat că deja a anulat mai multe zboruri, iar în a doua jumătate a lunii martie plănuiește suspendarea a aproximativ 500 de zboruri, majoritatea din și spre Italia.

În același timp, compania low-cost EasyJet a sistat angajările și recomandă angajaților să-și ia concediu fără plată.

Grupul IAG, din care fac parte British Airways, Iberia, Vueling, Air Lingus și Level a anunțat de asemenea o reducere a zborurilor și mai multe anulări spre Milano.

Numai British Airways operează în jur de zece zboruri pe zi spre aeroporturile din Milano și alte aeroporturi din nordul Italiei.

Grupul Air France–KLM a anulat temporar unul dintre cele cinci zboruri dintre Paris și Veneția, dar o decizie pe termen lung nu a fost încă adoptată.

Din cauza cererii tot mai scăzute, și Brussels Airlines reduce cu 30% zborurile spre Roma, Milano, Veneția și Bologna pentru prima jumătate a lunii martie.

Compania Wizz Air, cu o puternică prezență pe piața din România, a fost prima companie care a anunțat reducerea zborurilor spre Italia. Pe larg despre această decizie puteți citi aici.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus