Știri
Îmi place

Delta a semnat pentru achiziționarea EMB-190 și B737-900

4 ianuarie 2016
7184 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Delta a semnat pentru achiziționarea EMB-190 și B737-900

Compania Delta Air Lines (DL, Atlanta Hartsfield Jackson) și-a anunțat planurile de achiziție pentru douăzeci de aeronave de tip EMB-190 și pentru alte douăzeci de modele B737-900(ER) în urma semnării unui nou contract cu Boeing (BOE, Chicago O’Hare).

Reprezentanții operatorului de transporturi aeriene din Atlanta au spus că achiziționarea modelelor B737 va ajuta la îmbunătățirea eficienței flotei la nivel internațional. Aeronavele de tip EMB190 prevăzute cu 100 de locuri vor înlocui modele CRJ-200, prevăzute cu 50 de locuri, și vor fi folosite pentru curse interne, pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

„Compania Delta va continua să caute oportunități în vederea achiziționării de aeronave de dimensiuni cât mai mari, care să ofere călătorilor experiențe cât mai plăcute și, totodată, cheltuieli cât mai reduse”, a declarat Greg May, Delta’s Senior Vice President – Supply Chain Management. „Această comandă reprezintă un alt exemplu prin care compania Delta dezvoltă o strategie unică privind flota sa, reușind să folosească atât aeronave noi, cât și pe cele deja folosite până în prezent, menține costuri reduse de capital și devine o pârghie importantă a capacității de a produce randamente superioare pentru acționarii noștri”.

Citește și  SWISS a comandat al 10-lea Boeing 777 care va face parte din flota sa

sursa: ch-aviation.com

 

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

BoardingPass

355 postări
0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *