Urmărește-ne

Din 3 iunie, Wizz Air va zbura din București la Abu Dhabi în loc de Dubai

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Din 3 iunie, Wizz Air va zbura din București la Abu Dhabi în loc de Dubai
Sursă: Budflyer

Rute aeriene

Din 3 iunie, Wizz Air va zbura din București la Abu Dhabi în loc de Dubai

Actualizare, 3 mai 2020: Wizz Air confirmă informația publicată în 2 mai de BoardingPass.

Pe lângă zborurile din Abu Dhabi spre București, Sofia și Budapesta, compania low-cost va mai zbura din capitala Emiratelor și spre Cluj Napoca și Katowice, Polonia.

Cu toate acestea, compania low-cost nu menționează ce se întâmplă cu zborurile din București, Sofia, Budapesta, Cluj Napoca și Katowice spre Dubai însă am solicitat lămuriri.


____________
Potrivit informațiilor disponibile pe siteul companiei, odată cu reluarea zborurilor din București spre Emiratele Arabe Wizz Air va zbura la Abu Dhabi în loc de Dubai.

Din 3 iunie compania low-cost va zbura din București spre capitala Emiratelor Arabe de două ori pe săptămână, în zilele de miercuri și duminică.

Din 27 octombrie numărul zborurilor săptămânale de pe ruta București – Abu Dhabi crește de la două la trei zboruri, în zilele de marți, joi și sâmbătă.

Din 28 octombrie 2020 Wizz Air va mai opera încă două zboruri săptămânale pe ruta București – Dubai, în fiecare zi de miercuri și duminică.

Orarul zborurilor spre și dinspre Abu Dhabi nu suferă schimbări semnificative față de cel al zborurilor spre Dubai.

Capitalele București, Sofia și Budapesta sunt primele destinații Wizz Air care vor fi legate de Abu Dhabi.

Indicii despre cele trei rute spre Abu Dhabi au apărut în 23 aprilie pe siteul companiei low-cost, după cum se poate observa în captura de ecran de mai jos:

În a doua jumătate a acestui an Wizz Air își va începe operațiunile în Emiratele Arabe Unite cu ajutorul propriei subsidiare, Wizz Air Abu Dhabi.

Zborurile din Cluj Napoca spre Dubai rămân pentru moment neschimbate, însă acestă rută va fi reluată de Wizz Air abia în toamna acestui an.

În prezent nicio companie aeriană nu operează zboruri comerciale regulate pe ruta București – Abu Dhabi însă ruta București – Dubai va fi operată în continuare de flyDubai.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus