EXCLUSIV Doi antreprenori români din industria pariurilor își fac companie aeriană

Airbus A320 / Foto: Vladimír Vondruška

Doi români care au afaceri în industria pariurilor și a jocurilor de noroc ar urma să lanseze o companie aeriană în România.

IMPORTANT!

BoardingPass NU promovează companii care au activități comerciale în industria pariurilor și a jocurilor de noroc. În cazul în care vă confruntați cu dependență, puteți să solicitați, gratuit, ajutor specializat Asociației Joc Responsabil.

Antreprenorii Cristian Roman și Daniel Marius Durba au înființat la începutul lunii martie 2023 societatea comercială Green Aviation SRL.

Obiectul de activitate principal al acesteia ar urma să fie transportul aerian de pasageri, iar sediul firmei este la o adresă din Sectorul 6 (București), potrivit datelor de la Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC).

Conform datelor obținute de BoardingPass, cei doi asociați dețin fiecare câte 50% din societatea comercială Green Aviation SRL, iar Daniel Marius Durba este administratorul acesteia.

Înainte de a fi publicate pe site, detalii din această știre au apărut în exclusivitate în al 25-lea buletin informativ Din aviație.

Capitalul social al Green Aviation SRL este de numai 200 de lei, iar printre obiectele de activitate autorizate la ONRC sunt și repararea şi întreținerea avioanelor, dar și intermedierea în comerțul cu mașini, echipamente industriale, nave şi avioane.

Denumirea societății comerciale nu este întâmplătoare, ci are legătură cu culoarea principală a brandului grupului de firme în care Cristian Roman și Daniel Marius Durba sunt implicați.

Green Aviation SRL a fost fondată de cei doi la doar câteva luni după ce un fond de investiții din Cehia a preluat 67% din acțiunile grupului de firme care activează în industria jocurilor de noroc din România și este condus de Cristian Roman.

Însă, în acest moment este neclar care sunt planurile celor doi oameni de afaceri cu Green Aviation, dar nu este exclus ca această companie să fie folosită doar pentru operarea a unuia sau a mai multor avioane private.

De asemenea, nici denumirea comercială cu care va funcționa compania aeriană fondată de cei doi antreprenori nu este, momentan, cunoscută.

BoardingPass a încercat să obțină mai multe informații de la Cristian Roman, însă antreprenorul nu a răspuns solicitărilor până la publicarea acestui articol.

Pe lângă Green Aviation, în România mai sunt în diferite stadii de obținere a Certificatului de Operator Aerian alte patru societăți comerciale.

Abonează-te la BoardingPass Plus
Abonamentul BoardingPass Plus îți oferă acum acces la versiunea fără reclame a site-ului nostru și acces la articolele care conțin informații obținute în exclusivitate de BoardingPass.

Deții deja un abonament BoardingPass Plus?

⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 200 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.

Total
0
distribuiri
un comentariu
  1. Cumva doi interlopi din “industria pariurilor”???
    Cine activeaza in industria pariurilor….
    Ce poate sa iasa de pe urma lor ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

Certificatul de Operator Aerian al Air Moldova riscă să fie suspendat

Articolul următor

EXCLUSIV Legend Airlines înmatriculează în România două Airbusuri A340-600

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
0
Share