Urmărește-ne

Domino’s Pizza anunță că va livra pizza folosind drone

Știri

Domino’s Pizza anunță că va livra pizza folosind drone

Domino’s Pizza Enterprises Ltd. a făcut recent public primul „robot zburător”, acesta a fost numit Flirtey și va fi prima dronă comercială care va livra pizza, conform unui comunicat emis de Domino’s Pizza.

Lanțul de fast-food va testa acest serviciu în Noua Zeelandă la finele acestui an, de asemenea aceștia vor să folosească drone pentru a livra pizza în Australia, Belgia, Franța, Olanda, Japonia și Germania.

„Noi am spus mereu că nu este necesar să avem o mașină de două tone pentru a livra o comandă de 2 kg”, a afirmat Don Meij, CEO al Domino’s Group.

Pe lângă Domino’s Pizza mai sunt și alte corporații care au planuri să folosească dronele pentru a livra anumite produse. Un exemplu este Amazon, care a anunțat cu ceva vreme în urmă intențiile sale de a livra colete de dimensiuni reduse clienților săi după ce propunerea lor de a folosi drone pentru acest serviciu va fi aprobată de autoritățile competente din SUA. Noua Zeelandă a modificat regulile aviației și a dat undă verde pentru folosirea dronelor în scopuri comerciale.

Citește și  Qantas Airways: Călătorește vara aceasta din Varșovia către Australia și Noua Zeelandă la Business Class, începând de la 1419 Euro

De asemenea, guvernul din această țară a revizuit legislația rutieră, iar în urma modificărilor aduse, mașinile autonome, fără șofer, vor putea circula pe drumurile publice din Noua Zeelandă. Ministrul Transporturilor, Simon Bridges, afirma că Noua Zeelandă va fi promovată ca o țară unde poate fi testată fără probleme această nouă tehnologie.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate

Suntem și pe Facebook

Noutăți de pe Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

Parcare Otopeni

Parcare Otopeni

Articole populare

Publicitate
Mergi sus