Două companii aeriene cargo din Moldova nu mai au permisiunea de a zbura în EAU

Foto: Nik Deblauwe

Companiile aeriene moldovenești Aerotrans și Air Stork care efectuează zboruri cargo nu mai au permisiunea de a zbura în Emiratele Arabe Unite (EAU).

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

Autoritățile din EAU le-au interzis accesul pe aeroporturile din această țară celor două companii aeriene moldovenești din cauza încălcării regulilor de siguranță, securitate.

De asemenea, cele două companii au încălcat și acordurile aeriene dintre Emiratele Arabe și Republica Moldova prin operarea unor zboruri directe din Sharjah spre destinații internaționale fără a efectua opriri în Republica Moldova.

Interdicția a intrat în vigoare la 1 februarie pe o perioadă nederminată, potrivit siteului The Loadstar.

Aceasta afectează două companii aeriene din Moldova care operează zboruri cargo cu avioane Boeing 747 și Airbus A300 din și spre Emiratele Arabe Unite.

Printre rutele operate de companiile cargo moldovenești pentru diferite companii aeriene se numără Sharjah – Ostend (Belgia), Sharjah – Delhi (India) și Sharjah – Dhaka (Bangladesh).

Un articol despre flotele companiilor aeriene din Republica Moldova specializate pe transportul cargo regăsiți aici.Total
22
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
22
Share