Urmărește-ne

EgyptAir interzis în Rusia după accidentul MetroJet

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. EgyptAir interzis în Rusia după accidentul MetroJet

Știri

EgyptAir interzis în Rusia după accidentul MetroJet

EgyptAir a fost interzis să mai opereze zboruri către Rusia, aceștia încetând operațiunile din 14 noiembrie.
Maxim Sokolov, ministrul de transport al Rusiei, a anunțat că Moscova are dubii cu privire la securitatea și siguranța operatorului egiptean după incidentul de luna trecută când un zbor MetroJet care a plecat din Peninsula Sinai către Saint Patersburg s-a prăbușit, iar 224 de oameni au murit.

Cauza acestui accident încă nu a fost stabilită însă există suspiciuni ca o bombă a fost plasată înainte de decolarea din resortul Sharm el Sheikh.

CEO-ul EgyptAir, Sherif Fathy a afirmat către presa egipteană că Agenția de transport aerian a Rusiei a luat această decizie pentru a studia protocoalele de securitate a EgyptAir, aceștia solicitându-le imediat să le trimită aceste documente, în limba rusă. Această operațiune, afirma CEO-ul, va dura cel puțin 14 zile, însă secretarul de stat, Sergei Ivanov, a anunțat că interdicția va fi pentru câteva luni defapt.

De asemenea Rosaviatsia (agenția de transport aerian a Rusiei) a interzis operatorului Aeroflot să mai opereze zboruri către Egipt începând cu 1 decembrie.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation

Fondator al siteului BoardingPass.ro. Pasionat de internet, marketing, călătorii, aviația comercială. A zburat cu peste 50 de companii aeriene din întreaga lume, cu majoritatea modelelor de avioane aflate în serviciul comercial și a vizitat peste 100 de aeroporturi de pe șase continente. Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Îți place BoardingPass?

Suține siteul cumpărând de pe FashionDays folosind acest link.
De asemenea, mai recomand și eMag.ro.
Ai avut un zbor anulat sau întârziat? SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO! AirHelp get compensation

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus