Urmărește-ne

ENAC suspendă toate legăturile aeriene dintre Italia și China

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. ENAC suspendă toate legăturile aeriene dintre Italia și China

Știri

ENAC suspendă toate legăturile aeriene dintre Italia și China

Agenția Națională pentru Aviația Civilă din Italia (ENAC) a decis vineri dimineață suspendarea temporară a tuturor zborurilor dintre Italia și China.

Decizia ENAC a fost luată la solicitarea autorităților naționale din domeniul sănătății din peninsulă după ce doi turiști chinezi aflați în Roma au fost confirmați joi ca purtători ai coronavirusului.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

Avioanele care erau deja în zbor spre Italia înainte de emiterea NOTAM-ului au fost autorizate să aterizeze pe aeroporturile de destinație din Roma și Milano.

Potrivit autorităților, pe cele două aeroporturi italiene există unități sanitare desemnate să întâmpine pasagerii. Aceștia vor fi verificați de cadrele medicale înainte de a li se permite intrarea în Italia.

Zborurile dintre peninsula italiană și Macau, Hong Kong și Taipei sunt și ele afectate de decizia autorităților italiene.

Italia este prima țară din lume care a decis suspendarea tuturor zborurilor din și spre China din cauza coronavirusului.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus