ENAC suspendă toate legăturile aeriene dintre Italia și China

Agenția Națională pentru Aviația Civilă din Italia (ENAC) a decis vineri dimineață suspendarea temporară a tuturor zborurilor dintre Italia și China.

Decizia ENAC a fost luată la solicitarea autorităților naționale din domeniul sănătății din peninsulă după ce doi turiști chinezi aflați în Roma au fost confirmați joi ca purtători ai coronavirusului.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

Avioanele care erau deja în zbor spre Italia înainte de emiterea NOTAM-ului au fost autorizate să aterizeze pe aeroporturile de destinație din Roma și Milano.

Potrivit autorităților, pe cele două aeroporturi italiene există unități sanitare desemnate să întâmpine pasagerii. Aceștia vor fi verificați de cadrele medicale înainte de a li se permite intrarea în Italia.

Zborurile dintre peninsula italiană și Macau, Hong Kong și Taipei sunt și ele afectate de decizia autorităților italiene.

Italia este prima țară din lume care a decis suspendarea tuturor zborurilor din și spre China din cauza coronavirusului.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share