Festivalul Aeromania se pregătește de startul ediției cu numărul zece

Organizatorii show-ului aviatic Aeromania, ce va avea loc pe Aeroportul Tuzla, ne-au informat astăzi asupra faptului că pregătirile sunt în toi. Startul evenimentului este programat pentru sâmbătă, 02 iulie 2016. În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile peste două zile, s-a ales data de 03 iulie 2016 ca zi de rezervă.

Cum s-a întâmplat și în edițiile anterioare, intrarea publicului va fi liberă, în timp ce în zona VIP accesul se va face pe bază de bilete. Acestea pot fi achiziționate aici. În zona VIP veți putea beneficia de confort și vizibilitate în zona întâi a acrobațiilor aeriene, concertelor și focurilor de artificii, autografe de la piloți și cântăreti, plus zbor cu avionul deasupra plajelor.

Advertisements

Spectacolul Aeromania își păstrează și anul acesta tradiția cu care și-a obișnuit invitații. Așadar, vom admira acrobații aparținând unor piloți de renume mondial, atât români, cât și străini, concerte de muzică, standuri de aviație, expoziții cu mașini de epocă, fotografie, concursuri, food-court și spații de joacă pentru copii.

În cadrul acestui eveniment și-au anunțat participarea Hawks of Romania/Aeroclubul României, Iacării Acrobați/Yak-52W, Jurgis Kayris, Luca Bertossio, Flota Regional Air Service, Forțele Navale Române/IAR-33o Puma Naval, Forțele Aeriene Române/Mig-21 Lancer și parașutiști.

Cei care vor să ajungă la Aeromania au trei autobuze la dispoziție ce vor circula gratuit în ziua de 02 iulie 2016 din Constanța până la Aeroportul Tuzla. Acestea pleacă de la Gara Constanța la orele 15.00, 15.30 și 16.00, iar orele de întoarcere sunt 20.00, 20.30 și 21.00.

Autobuzele care merg spre Aeroportul Tuzla afișează atât inscripția „CURSĂ SPECIALĂ”, cât și posterul AEROMANIA.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share