Urmărește-ne

FlyValan va opera zboruri cu ATR72 pentru Blue Air de la baza din Torino

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. FlyValan va opera zboruri cu ATR72 pentru Blue Air de la baza din Torino
Foto: Eugen Bora

Știri

FlyValan va opera zboruri cu ATR72 pentru Blue Air de la baza din Torino

După ce în urmă cu câteva luni FlyValan a suspendat zborurile pe care a început să le opereze din prima lună a anului de pe aeroportul din Genova, operatorul român care deține în acest moment un avion ATR72 este în căutare de contracte.

Într-un articol anterior vă spuneam că un Boeing 737-500 Blue Air va fi închiriat către LOT Polish Airlines pe durata sezonului de vară, așadar pentru a acoperi necesarul de aeronave pentru baza de la Torino Blue Air ar fi încheiat un contract cu FlyValan.

Boeingul 737-500 care va ajunge la Varșovia este înmatriculat YR-AMB și operează în acest moment zboruri de la Torino. Acesta este al treilea avion Blue Air care va zbura pentru operatorul polonez. Celelalte două aeronave, Boeinguri 737-800NG, deja zboară pentru LOT de câteva luni.

ATR-ul 72 Fly Valan (YR-FVL – 11 ani vechime) este acum în România, însă în câteva zile va ajunge la Torino. De acolo va zbura către Paris Charles de Gaulle și Pescara, și probabil și pe alte rute operate de Blue Air de la această bază.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus