FlyValan va opera zboruri cu ATR72 pentru Blue Air de la baza din Torino

Foto: Eugen Bora

După ce în urmă cu câteva luni FlyValan a suspendat zborurile pe care a început să le opereze din prima lună a anului de pe aeroportul din Genova, operatorul român care deține în acest moment un avion ATR72 este în căutare de contracte.

Într-un articol anterior vă spuneam că un Boeing 737-500 Blue Air va fi închiriat către LOT Polish Airlines pe durata sezonului de vară, așadar pentru a acoperi necesarul de aeronave pentru baza de la Torino Blue Air ar fi încheiat un contract cu FlyValan.

Advertisements

Boeingul 737-500 care va ajunge la Varșovia este înmatriculat YR-AMB și operează în acest moment zboruri de la Torino. Acesta este al treilea avion Blue Air care va zbura pentru operatorul polonez. Celelalte două aeronave, Boeinguri 737-800NG, deja zboară pentru LOT de câteva luni.

ATR-ul 72 Fly Valan (YR-FVL – 11 ani vechime) este acum în România, însă în câteva zile va ajunge la Torino. De acolo va zbura către Paris Charles de Gaulle și Pescara, și probabil și pe alte rute operate de Blue Air de la această bază.

Advertisements
Total
10
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
10
Share