Foto: primul Boeing 737 MAX Blue Air a fost vopsit într-un livery nou

Primul Boeing 737 MAX 8 care va intra în flota Blue Air a ieșit sâmbătă după-amiază din vopsitorie și din prima fotografie observăm că acesta a fost vopsit într-un livery nou.

Compania românească nu a făcut public încă acest livery însă datorită unei surse locale am reușit să obținem o fotografie cu acesta.

Advertisements

După cum puteți observa, în comparație cu livery-ul actual logoul companiei Blue Air de pe coada avionului este acum alb pe fundal albastru, fundal care se prelungește până pe „burta” avionului.

De asemenea, „burta” și motoarele sunt acum vopsite în alb iar în partea din spate a avionului au apărut mai multe bumeranguri vopsite în diferite nuanțe de albastru și alb.

Primul Boeing 737 MAX Blue Air, viitor YR-MXA, din cele 12 comandate a zburat în această după-amiază de la Spokane, SUA, la uzina Boeing Field, SUA. Acesta a a efectuat primul său zbor de test în 12 octombrie.

Avionul va fi livrat către Blue Air după ce modelul produs de Boeing va fi recertificat.

În acest moment nu știm dacă avioanele din flota actuală vor fi și ele vopsite în noul livery însă cel mai probabil nu.

Advertisements
Total
56
distribuiri
un comentariu
  1. Super…eu personal am taiat de pe lista zborurile cu Blue Air operate de acest avion. Aparatul asta are deja o problema majora si multi calatori vor renunta sa zboare cu modelul 737 MAX.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
56
Share