Urmărește-ne

Foto: roata unui Airbus A320 TunisAir a explodat în timpul aterizării la București

  1. BoardingPass.ro
  2. Incidente aviatice
  3. Foto: roata unui Airbus A320 TunisAir a explodat în timpul aterizării la București
Foto: Loredana Cioclei

Incidente aviatice

Foto: roata unui Airbus A320 TunisAir a explodat în timpul aterizării la București

Actualizare, 21 iunie ora 00:40: zborul TunisAir TU8237 București – Tunis a fost anulat iar compania aeriană va trimite la București un alt Airbus A320.

Al doilea avion TunisAir, înmatriculat TS-IMV, va ateriza în capitală în jurul orei 03:40 și va decola spre Tunis o oră și 20 de minute mai târziu.

Acesta va aduce în România o echipă tehnică a companiei tunisiene și piese de schimb. De asemenea, cel de-al doilea Airbus A320 TunisAir va prelua pasagerii blocați la București și-i va transporta spre capitala Tunis.
__________
Una dintre roațile trenului de aterizare principal al unui Airbus A320 TunisAir a explodat după ce avionul a aterizat la București.

Avionul, înmatriculat TS-IMN, efectua sâmbătă după-amiază un zbor de repatriere pe ruta Tunis – Kiev – București – Tunis (TU8237) însă zborul de retur din București spre capitala Tunisiei este momentan întârziat timp de câteva ore.

Motivul?
Una dintre cele patru roți ale trenului de aterizare principal, spate dreapta (exterior), a explodat în timpul aterizării.

Airbusul A320 a aterizat pe pista 26L a aeroportului Henri Coandă din capitală la ora 18:15 după un zbor de aproximativ o oră și 15 minute de la Kiev.

Niciunul dintre cei 21 de pasageri și 6 membri ai echipajului nu a fost rănit.

Zborul București – Tunis era programat să decoleze de la aeroportul Henri Coandă la ora 19:20 însă cel mai probabil va decola abia la miezul nopții.

Foto: Tunisian Aircraft Spotters

Foto: Loredana Cioclei

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus