Foto: roata unui Airbus A320 TunisAir a explodat în timpul aterizării la București

Foto: Loredana Cioclei

Actualizare, 21 iunie ora 00:40: zborul TunisAir TU8237 București – Tunis a fost anulat iar compania aeriană va trimite la București un alt Airbus A320.

Al doilea avion TunisAir, înmatriculat TS-IMV, va ateriza în capitală în jurul orei 03:40 și va decola spre Tunis o oră și 20 de minute mai târziu.

Advertisements

Acesta va aduce în România o echipă tehnică a companiei tunisiene și piese de schimb. De asemenea, cel de-al doilea Airbus A320 TunisAir va prelua pasagerii blocați la București și-i va transporta spre capitala Tunis.
__________
Una dintre roațile trenului de aterizare principal al unui Airbus A320 TunisAir a explodat după ce avionul a aterizat la București.

Avionul, înmatriculat TS-IMN, efectua sâmbătă după-amiază un zbor de repatriere pe ruta Tunis – Kiev – București – Tunis (TU8237) însă zborul de retur din București spre capitala Tunisiei este momentan întârziat timp de câteva ore.

Motivul?
Una dintre cele patru roți ale trenului de aterizare principal, spate dreapta (exterior), a explodat în timpul aterizării.

Airbusul A320 a aterizat pe pista 26L a aeroportului Henri Coandă din capitală la ora 18:15 după un zbor de aproximativ o oră și 15 minute de la Kiev.

Niciunul dintre cei 21 de pasageri și 6 membri ai echipajului nu a fost rănit.

Zborul București – Tunis era programat să decoleze de la aeroportul Henri Coandă la ora 19:20 însă cel mai probabil va decola abia la miezul nopții.

Foto: Tunisian Aircraft Spotters
Foto: Loredana Cioclei
Advertisements
Total
41
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
41
Share