Știri
Îmi place

Fotografii și detalii despre interiorul Boeingului 767 cu care LOT va opera zborurile către Newark

31 ianuarie 2017
10307 Vizualizări
2 Comentarii
citire în 3 minute
Fotografii și detalii despre interiorul Boeingului 767 cu care LOT va opera zborurile către Newark

Pe siteul LOT.com, operatorul polonez a creat o pagină dedicată Boeingului 767 pe care îl va închiria pentru a efectua zborurile către Newark.

Acest avion va fi închiriat și folosit pentru o perioadă scurtă de timp, până când cele două avioane Dreamliner nelivrate din comanda inițială vor fi recepționate.

Boeingul 767 cu care LOT va zbura pe ruta Varșovia – Newark va fi configurat în doar două clase de călătorie, vor fi disponibile 16 scaune în Business Class în layout 1-2-1 și 248 de locuri Economy, layout 2-4-2.

Conform siteului LOT, acum toate scaunele din Business Class vor avea acces direct la culoar. În clasa Business din aeronavele sale Dreamliner, configurația este 2-2-2, ceea ce face ca pasagerii care au fost alocați pe scaunele de la geam să fie nevoiți să deranjeze pasagerul de lângă ei pentru a avea acces la culoar.

Citește și  Ukraine International Airlines a operat ieri primul zbor către Colombo, Sri Lanka; a patra destinație lung-curier

Un purtător de cuvânt al operatorului a declarat pentru portalul polonez pasazer.com că fiecare scaun din clasa Economy va avea propriul sistem de InFlight-Entertainment, de menționat este și faptul că scaunele din Business Class ale acestui Boeing 767 nu vor fi complet plate, așa cum sunt cele din Dreamliner, după cum se observă și în fotografia de mai jos.

În acest moment nu se știe de la cine va fi închiriat acest avion și ce vechime are, dar dacă e să ne uităm cu atenție la fotografiile cu clasa Economy de pe siteul operatorului, aș spune că e posibil ca acest avion să fie închiriat de la operatorul american Delta. Probabil în următoarele săptămâni și acest detaliu va fi cunoscut.

Vă reamintesc că LOT va relua zborurile către Newark din 28 Aprilie. Zborurile vor fi operate pentru început cu o frecvență de 3 zboruri pe săptămână, însă din August pe această rută vor fi introduse Boeinguri 787 Dreamliner. Odată cu introducerea Dreamlinerelor, frecvența zborurilor va crește de la 3 pe săptămână la 5. De aseemnea, zborurile operate cu Boeing 787 Dreamliner vor fi mai scurte cu 30 de minute față de cele operate cu B767.

Citește și  INCIDENT: Un Boeing 737 al Blue Air s-a întors la Otopeni după ce cabina aeronavei s-a depresurizat în timp ce zbura spre Paris (FOTO)

Mai multe detalii despre zborurile Varșovia – Newark regăsiți în acest articol.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

692 postări
47 comentarii