Hi Fly va opera cu A380 un zbor de repatriere a cetățenilor UE din Wuhan

Foto: William Musculus

Uniunea Europeană a contractat două zboruri charter pentru a repatria cetățenii Uniunii Europene care se află în Wuhan, China, oraș de unde a izbucnit corona-virusul.

Potrivit informațiilor primite de la o sursă anonimă, unul din cele două zboruri va fi operat de compania portugheză Hi Fly cu un Airbus A380 (9H-MIP). Avionul va decola vineri, 31 ianuarie, de la Paris spre Hanoi, Vietnam, și mai apoi spre Wuhan, China.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

Orarul* și ruta de operare:
31 ianuarie: HFM421 Paris (CDG) 05:00 – 16:00 Hanoi (HAN);
31 ianuarie: HFM421 Hanoi (HAN) 18:30 – 20:20 Wuhan (WUH);
1 februarie: HFM432 Wuhan (WUH) 00:20 – 11:30 Paris (CDG).
*toate orele sunt UTC.

Marți și SUA a repatriat peste 200 de cetățeni americani din Wuhan, China. Zborul a fost operat pe ruta Wuhan – Anchorage cu un Boeing 747-400F deținut de Kalitta Air, avion în configurație cargo special modificat de compania americană pentru a transporta pasageri.

În ultimele zile mai multe companii aeriene au anunțat reducerea zborurilor spre China iar compania British Airways a anunțat suspendarea temporară a tuturor zborurilor spre China până în 31 ianuarie din cauza coronavirusului,⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share