HiSky lansează zboruri din Chișinău spre nouă destinații din Europa și Asia

Compania aeriană HiSky anunță relansarea zborurilor regulate de pe Aeroportul Internațional Chișinău din Moldova.

HiSky va opera zboruri către nouă destinații din Europa și Asia: Londra, Dublin, Istanbul, Lisabona, Frankfurt, Paris, Tel Aviv, Moscova și Sankt Petersburg.

Prețurile încep de la numai 39 de euro pe segment și sunt deja disponibile pe site-ul companiei aeriene și la agențiile partenere.

Operarea zborurilor regulate HiSky de la Chișinău va începe pe data de 26 aprilie, după cum urmează:
Chișinău – Istanbul – de la 39 euro (din 26 aprilie);
Chișinău – Moscova – de la 44 euro (din 26 aprilie);
Chișinău – Londra – de la 49 euro (din 27 aprilie);
Chișinău – Tel Aviv – de la 69 euro (din 28 aprilie);
Chișinău – Paris – de la 59 euro (din 28 aprilie);
Chișinău – Dublin – de la 74 euro (din 28 aprilie);
Chișinău – Sankt Petersburg – de la 44 euro (din 29 aprilie);
Chișinău – Lisabona – de la 96 euro (din 29 aprilie);
Chișinău – Frankfurt – de la 49 euro (din 1 mai).

Directorul general al companiei, Iulian Scorpan, afirmă că HiSky va opera și curse charter din Chișinău.

Mă bucur să constat un număr mare de agenții care ne caută și vor să le devenim parteneri. Asta înseamnă că cererea turiștilor se orientează spre alternative noi. Pasagerii vor o altă abordare în ceea ce privește zborul cu avionul, mai multă siguranță și confort”, declară Iulian Scorpan.

La rândul său, directorul general adjunct, Victor Sula, atrage atenția că restricțiile pandemice nu au sistat zborurile aeriene, iar cerințele epidemico-sanitare față de pasageri sunt simple și firești.

În 2021 vom continua să vedem ecourile Pandemiei, dar ne bucură faptul că, în mare, există un consens internațional ca zborurile avia să nu fie sistate. Evident, pasagerii trebuie să respecte anumite reguli de călătorie dar societatea s-a obișnuit cu majoritatea dintre ele. Avem semnale și motive să credem că în 2021 vacanțele și călătoriile vor redeveni un mod de viață al celor amatori de ducă”, a declarat Victor Sula.

În 21 februarie, 2021, HiSky a anunțat și două curse regulate de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj: Dublin și Lisabona, detalii aici.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
10
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
10
Share