Compania aeriană HiSky își mărește flota cu încă un Airbus A320

HiSky își mărește flota de avioane cu încă un Airbus A320. În această vară compania aeriană va opera zboruri regulate și charter cu trei avioane Airbus.

Al treilea avion care va intra în flota HiSky este un Airbus A320 și va fi înmatriculat în România ca YR-BEE. Acesta va fi vopsit în Ostrava (Cehia) și va fi livrat în aprilie 2021.

Advertisements

YR-BEE, al doilea A320 din flota companiei aeriene, are număr de serie 6223 și a operat primul său zbor în 10 iulie 2014.

În prezent acesta este deținut de Air Lease Corporation, are înmatriculare temporară OE-IRQ și din octombrie 2020 se află în Ostrava, Cehia.

Înainte de a intra în flota companiei HiSky avionul a zburat pentru compania Vistara din India. Propulsia sa este asigurată de două motoare IAE V2527-A5.

Înainte de a fi publicată pe site, această informație a apărut cu câteva săptămâni mai devreme pe grupul BoardingPass de pe Facebook, alătură-te și tu!


În prezent HiSky are în flotă două avioane, un Airbus A320 înmatriculat YR-SKY și un Airbus A319 înmatriculat ER-SKY.

Din aprilie HiSky va opera primele rute regulate din Chișinău, Cluj Napoca, Iași și Satu Mare dar și zboruri charter din capitala Moldovei și patru aeroporturi din România, detalii aici.

Advertisements
Total
33
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
33
Share