Rute aeriene
Îmi place

Începând cu luna noiembrie, Roma va fi conectată direct cu Havana de Alitalia

14 septembrie 2016
7018 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 3 minute
Începând cu luna noiembrie, Roma va fi conectată direct cu Havana de Alitalia

Dacă ieri vă anunțam că Austrian Airlines va opera un zbor direct din Viena către Havana, Cuba, astăzi revenim cu noutați care vizează același serviciu comercial, însă cu plecare din capitala Italiei.

Primul serviciu non-stop, care va fi operat de două ori pe săptămână, în zilele de marți și sâmbătă, va decola de la Roma către Havana în data de 29 noiembrie a acestui an. Zborurile către noua destinație vor fi operate cu aeronave Boeing 777-200ER. Zborul Roma – Havana este al patrulea zbor lung-curier lansat de Alitalia în acest an, după Santiago, Mexico City și Beijing.

Cuba este una dintre cele mai populare destinații turistice pentru italieni, iar datorită acestui fapt au fost lansate numeroare intinerarii de croaziere. De asemenea afacerile dintre Italia și Cuba cresc, iar noua rută va atrage trafic din segmentul business.

Citește și  INCIDENT: Un motor al unui Boeing 777-300ER al Singapore Airlines a fost cuprins de flăcări

La anunțarea acestei noi rute, Cramer Ball, CEO-ul Alitalia a declarat:
„Turismul și business-ul în Cuba au o creștere uriașă și potențial pentru italieni, iar acest nou serviciu către această insulă minunată va îndeplini ambiții de dezvoltare. Zborurile către Havana sunt încă o confirmare a strategiei de creare a unei rețele de zboruri lung-curier intercontinentale care vor oferi italienilor mari oportunități de a călători, atât în scop business cât și de relaxare.”

Zborurile către noua destinație vor fi operate după următorul program:
AZ632: Roma (FCO) 09:05 – 15:00 Havana (HAV) în zilele de marți
AZ633: Havana (HAV) 17:00 – 09:00 (+1) Roma (FCO) în zilele de marți

AZ632: Roma (FCO) 10:35 – 16:30 Havana (HAV) în zilele de sâmbătă
AZ633: Havana (HAV) 18:30 – 10:30 (+1) Roma (FCO) în zilele de sâmbătă

Citește și  Oficial: Alitalia se retrage din România, anulează zborurile de la București către Roma, ultimul zbor va fi în 31 Ianuarie

Aeronavele cu care operatorul italian va zbura la Havana sunt Boeing-uri 777-200ER (Extended Range), oferind 293 de locuri cu 3 clase de călătorie, Business, Premium și Economy. Interiorul acestor Boeing-uri din flota Alitalia a fost reîmprospătat recent.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

673 postări
46 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *