Urmărește-ne

INCIDENT: Airbus A320 Smartwings a ieșit azi la aterizare de pe pista aeroportului din Burgas din cauza unor probleme tehnice (FOTO)

  1. BoardingPass.ro
  2. Incidente aviatice
  3. INCIDENT: Airbus A320 Smartwings a ieșit azi la aterizare de pe pista aeroportului din Burgas din cauza unor probleme tehnice (FOTO)

Incidente aviatice

INCIDENT: Airbus A320 Smartwings a ieșit azi la aterizare de pe pista aeroportului din Burgas din cauza unor probleme tehnice (FOTO)

Un Airbus A320-200, înmatriculat SX-ORG, al companiei Smartwings care a efectuat zborul QS1482 pe ruta Brno – Burgas a ieșit de pe pista 04 a aeroportului bulgar în timpul manevrelor de aterizare.

Potrivit avherald, cauza acestui incident ar fi o defecțiune tehnică apărută la gamba din față a avionului. După ce avionul a atins pista, piloții nu au putut controla direcția de deplasare, iar avionul a virat la dreapta și s-a oprit în solul moale din apropierea pistei.


Cei 178 de pasageri care se aflau la bordul aeronavei au fost debarcați folosind scări mobile, nimeni nu a fost rănit.

Aeroportul din Burgas a fost închis temporar din cauza acestui incident, iar zborurile care trebuiau să aterizeze acolo au fost redirecționate către Varna.

Sursă: AVHerald

Foto: Radoslav Kuzev

1 comentariu

1 comentariu

  1. Dan.Mocanu

    26 iulie 2017 la 15:16

    Bine ca n-au fost incidente…

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus