Incident: Airbus A321 Wizz cu probleme la decolare; pasagerii din Danemarca au fost trimiși acasă, opțiuni de rerutare: zborul către OTP de joia viitoare

Un Airbus A321 Wizzair care a început în această seară manevrele de decolare de pe pista 08L a aeroportului din Otopeni, cu destinația Billund (Danemarca), a întrerupt decolarea din cauza unor probleme tehnice. Potrivit FlightRadar24.com, piloții au accelerat până la 87km/h, iar apoi au redus viteza brusc și s-au întors pe platforma 2 a aeroportului Henri Coandă.

Advertisements

Avionul, înmatriculat HA-LXD, are 1.5 ani și trebuia să zboare către orașul danez Billund, iar pe urmă să se întoarcă în București în această seară. Operatorul low-cost zboară către acestă destinație de două ori pe săptămână, în zilele de joi și duminică.

După câteva zeci de minute de la incident, zborul Wizzair W63211 a fost anulat, același lucru întâmplându-se și cu zborul de retur, W63212, Billund – București.

Din informațiile primite de la un cititor din Billund, pasagerii au fost mutați inițial la o altă poartă și au fost informați că vor ajunge la București cu o altă aeronavă. Ulterior, acestora le-a fost adus la cunoștință faptul că zborul a fost anulat și le-a fost oferită cazare și rerutare. Din păcate, singura opțiune de a ajunge în București pe care aceștia au primit-o este zborul Wizzair de joi.

Wizzair, la fel ca și alți operatori low-cost, în cazul unor întârzieri majore sau anulări de zboruri nu oferă rerutare pe zborurile altor operatori, decât pe zborurile proprii.

Advertisements
Total
0
distribuiri
un comentariu
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share