Incidente aviatice
Îmi place

Incident: O tânără a zburat cu un zbor greșit al Ryanair după ce stafful nu i-a verificat boarding pass-ul la îmbarcare

10 august 2016
17256 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Incident: O tânără a zburat cu un zbor greșit al Ryanair după ce stafful nu i-a verificat boarding pass-ul la îmbarcare

Zilele trecute a avut loc un incident amuzant dar și bizar în același timp, o tânără a zburat cu un zbor greșit al Ryanair după ce stafful nu i-a verificat boarding pass-ul la îmbarcare.

Mama unei tinere de 16 ani a acuzat operatorul low-cost după ce fiica sa în vârstă de 16 ani s-a îmbarcat se pare fără probleme într-o altă aeronavă după ce stafful operatorului nu i-a verificat boarding pass-ul. În replică, operatorul low-cost irlandez a afirmat că tânăra era responsabilă să verifice informațiile zborului de pe monitoarele care oferă detalii despre zboruri.

Tânăra în cauză avea achiziționat un bilet pe ruta Copenhaga – Londra (Luton) însă a ajuns la Dublin, după ce angajații Ryanair au omis verificarea cărții de îmbarcare, în consecință ea a urcat într-o aeronavă a aceluiași operator însă care avea ca destinație capitala Irlandei și nu Londra conform biletului ei.

Citește și  Ryanair recrutează însoțitori de cabină în București și Cluj

Totul a părut în regulă deoarece odată ajunsă în aeronavă s-a așezat pe scaunul afișat pe boarding pass, care dintr-o pură coincidență era liber pe zborul către Dublin. După decolare, tânăra a adormit, iar la aterizare a avut surpriza să constate că a aterizat la Dublin în loc de Londra după ce a văzut că marea este mai aproape de aeroport decât se întâmplă în Londra, unde marea nu este vizibilă la aterizare.

Deoarece multă lume se plânge că documentele de îmbarcare sunt verificate prea des, la check-in, security check, boarding și la intrarea în aeronavă, cu această întâmplare nefericită probabil pasagerii vor realiza importanța acestor verificări, așadar mare atenție data viitoare. 🙂

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

733 postări
51 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *