Urmărește-ne

Incident: O tânără a zburat cu un zbor greșit al Ryanair după ce stafful nu i-a verificat boarding pass-ul la îmbarcare

  1. BoardingPass.ro
  2. Incidente aviatice
  3. Incident: O tânără a zburat cu un zbor greșit al Ryanair după ce stafful nu i-a verificat boarding pass-ul la îmbarcare

Incidente aviatice

Incident: O tânără a zburat cu un zbor greșit al Ryanair după ce stafful nu i-a verificat boarding pass-ul la îmbarcare

Zilele trecute a avut loc un incident amuzant dar și bizar în același timp, o tânără a zburat cu un zbor greșit al Ryanair după ce stafful nu i-a verificat boarding pass-ul la îmbarcare.

Mama unei tinere de 16 ani a acuzat operatorul low-cost după ce fiica sa în vârstă de 16 ani s-a îmbarcat se pare fără probleme într-o altă aeronavă după ce stafful operatorului nu i-a verificat boarding pass-ul. În replică, operatorul low-cost irlandez a afirmat că tânăra era responsabilă să verifice informațiile zborului de pe monitoarele care oferă detalii despre zboruri.

Tânăra în cauză avea achiziționat un bilet pe ruta Copenhaga – Londra (Luton) însă a ajuns la Dublin, după ce angajații Ryanair au omis verificarea cărții de îmbarcare, în consecință ea a urcat într-o aeronavă a aceluiași operator însă care avea ca destinație capitala Irlandei și nu Londra conform biletului ei.

Totul a părut în regulă deoarece odată ajunsă în aeronavă s-a așezat pe scaunul afișat pe boarding pass, care dintr-o pură coincidență era liber pe zborul către Dublin. După decolare, tânăra a adormit, iar la aterizare a avut surpriza să constate că a aterizat la Dublin în loc de Londra după ce a văzut că marea este mai aproape de aeroport decât se întâmplă în Londra, unde marea nu este vizibilă la aterizare.

Deoarece multă lume se plânge că documentele de îmbarcare sunt verificate prea des, la check-in, security check, boarding și la intrarea în aeronavă, cu această întâmplare nefericită probabil pasagerii vor realiza importanța acestor verificări, așadar mare atenție data viitoare. 🙂

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation

Fondator al siteului BoardingPass.ro. Pasionat de internet, marketing, călătorii, aviația comercială. A zburat cu peste 50 de companii aeriene din întreaga lume, cu majoritatea modelelor de avioane aflate în serviciul comercial și a vizitat peste 100 de aeroporturi de pe șase continente. Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Știrile BoardingPass pe WhatsApp

Abonează-te la newsletterul nostru, acum îți putem trimite direct pe WhatsApp cele mai importante știri.

Click pentru abonare »

Știrile BoardingPass pe WhatsApp

Promitem că nu o să facem spam iar numărul tău de telefon nu va fi adăugat în nicio bază de date, vizibil altor abonați sau distribuit cu alte entități și parteneri.
Pentru dezabonare vă rugăm să ne trimiteți pe WhatsApp mesajul Clear to land!

Știrile BoardingPass pe WhatsApp

Acum te rugăm să adaugi numărul +40799889910 în lista ta de contacte cu numele BoardingPass.ro.

Pentru a finaliza abonarea este necesar să trimiți către noi, BoardingPass.ro, pe WhatsApp mesajul Clear for take-off!

Click pentru a trimite mesajul

Îți place BoardingPass?

Suține siteul cumpărând de pe FashionDays folosind acest link.
De asemenea, mai recomand și eMag.ro.
Ai avut un zbor anulat sau întârziat? SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO! AirHelp get compensation

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus