Urmărește-ne

Incident: O tânără a zburat cu un zbor greșit al Ryanair după ce stafful nu i-a verificat boarding pass-ul la îmbarcare

  1. BoardingPass.ro
  2. Incidente aviatice
  3. Incident: O tânără a zburat cu un zbor greșit al Ryanair după ce stafful nu i-a verificat boarding pass-ul la îmbarcare

Incidente aviatice

Incident: O tânără a zburat cu un zbor greșit al Ryanair după ce stafful nu i-a verificat boarding pass-ul la îmbarcare

Zilele trecute a avut loc un incident amuzant dar și bizar în același timp, o tânără a zburat cu un zbor greșit al Ryanair după ce stafful nu i-a verificat boarding pass-ul la îmbarcare.

Mama unei tinere de 16 ani a acuzat operatorul low-cost după ce fiica sa în vârstă de 16 ani s-a îmbarcat se pare fără probleme într-o altă aeronavă după ce stafful operatorului nu i-a verificat boarding pass-ul. În replică, operatorul low-cost irlandez a afirmat că tânăra era responsabilă să verifice informațiile zborului de pe monitoarele care oferă detalii despre zboruri.

Tânăra în cauză avea achiziționat un bilet pe ruta Copenhaga – Londra (Luton) însă a ajuns la Dublin, după ce angajații Ryanair au omis verificarea cărții de îmbarcare, în consecință ea a urcat într-o aeronavă a aceluiași operator însă care avea ca destinație capitala Irlandei și nu Londra conform biletului ei.

Citește și  Rută nouă: Sibiu - Bruxelles Charleroi din noiembrie 2021 cu Ryanair

Totul a părut în regulă deoarece odată ajunsă în aeronavă s-a așezat pe scaunul afișat pe boarding pass, care dintr-o pură coincidență era liber pe zborul către Dublin. După decolare, tânăra a adormit, iar la aterizare a avut surpriza să constate că a aterizat la Dublin în loc de Londra după ce a văzut că marea este mai aproape de aeroport decât se întâmplă în Londra, unde marea nu este vizibilă la aterizare.

Deoarece multă lume se plânge că documentele de îmbarcare sunt verificate prea des, la check-in, security check, boarding și la intrarea în aeronavă, cu această întâmplare nefericită probabil pasagerii vor realiza importanța acestor verificări, așadar mare atenție data viitoare. 🙂

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus