Urmărește-ne

Lista țărilor către care sunt interzise zborurile din România (27 octombrie)

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Lista țărilor către care sunt interzise zborurile din România (27 octombrie)

Știri

Lista țărilor către care sunt interzise zborurile din România (27 octombrie)

Romatsa a actualizat marți, 27 octombrie, NOTAM-ul care include țările către care sunt interzise zborurile din și către România.

Potrivit modificării, începând de marți, 27 octombrie, nu vor fi permise zborurile comerciale regulate din țara noastră către Andorra, Argentina, Armenia, Bahamas, Bahrain, Costa Rica, Polinezia Franceză, Gibraltar, Guam, Muntenegru și Puerto Rico până în 15 noiembrie.

Față de lista anterioară, actualizată în 14 octombrie, zborurile comerciale dintre România următoarele țări și teritorii sunt permise începând de miercuri: Aruba, Bonaire, Saint Eustasius and Saba, Brazilia, Capul Verde, Columbia, Islanda, Israel, Kuweit, Liban, Moldova, Oman, Panama și SUA.

De menționat este faptul că zborurile dintre România și țările din UE prezente în lista cu țările galbene actualizată luni, 16 octombrie, nu sunt suspendate.

În continuare, rămâne de văzut dacă operatorii aerieni vor relua zborurile dintre țara noastră și Irael și Republica Moldova, acestea fiind singurele țări cu zboruri directe din România către care sunt permise zborurile începând de astăzi, 27 octombrie.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus