Urmărește-ne

Lista țărilor din zona galbenă a fost actualizată (13 octombrie)

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Lista țărilor din zona galbenă a fost actualizată (13 octombrie)

Știri

Lista țărilor din zona galbenă a fost actualizată (13 octombrie)

Autoritățile române au actualizat și făcut publică marți, 13 octombrie, lista țărilor din zona galbenă.

După actualizarea de marți, lista va conține 32 de țări și teritorii și va intra în vigoare de la data de 15 octombrie, de la ora 00:00.

Lista cuprinde următoarele țări: Andorra, Israel, Muntenegru, Cehia, Polinezia Franceza, Guam, Argentina, Belgia, Bahrain, Olanda, Bahamas, Aruba, Gibraltar, Spania, Costa Rica, Franța, Republica Moldova, Marea Britanie, Islanda, Puerto Rico, Bonaire, Saint Eustatius and Saba, Armenia, Liban, Capul Verde, Panama, Slovacia, Statele Unite ale Americii, Columbia, Kuweit, Brazilia, Malta și Oman.

Se păstrează aceleași reguli. Revenirea din aceste țări impune un test negativ dacă rămân în România doar trei zile, iar dacă durata este mai mare se intră în carantină 14 zile, cu posibilitatea efectuării unui test a opta zi, și în cazul în care testul e negativ se iese din carantină la zece zile”, a transmis marți seara ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Citește și  Persoanele care au fost vaccinate cu ambele doze sunt exceptate de la carantină

Față de lista anterioară, actualizată în 5 octombrie 2020, nu mai sunt pe lista zonelor de risc următoarele țări și teritorii: Sint Maarten, Peru, Irak, Maldive, Paraguay, Luxemburg, Belize, Emiratele Arabe Unite, Palestina, Danemarca, Libia, Ungaria, Chile, Ucraina, Austria, Curacao, Georgia și Qatar.

Zborurile dintre România și țările din Uniunea Europeană aflate pe lista galbenă, cel mai probabil, nu vor fi suspendate.

Lista State cu risc epidemiologic ridicat_13.10.2020

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus