Lista țărilor din zona galbenă a fost actualizată (13 octombrie)

Autoritățile române au actualizat și făcut publică marți, 13 octombrie, lista țărilor din zona galbenă.

După actualizarea de marți, lista va conține 32 de țări și teritorii și va intra în vigoare de la data de 15 octombrie, de la ora 00:00.

Lista cuprinde următoarele țări: Andorra, Israel, Muntenegru, Cehia, Polinezia Franceza, Guam, Argentina, Belgia, Bahrain, Olanda, Bahamas, Aruba, Gibraltar, Spania, Costa Rica, Franța, Republica Moldova, Marea Britanie, Islanda, Puerto Rico, Bonaire, Saint Eustatius and Saba, Armenia, Liban, Capul Verde, Panama, Slovacia, Statele Unite ale Americii, Columbia, Kuweit, Brazilia, Malta și Oman.

Se păstrează aceleași reguli. Revenirea din aceste țări impune un test negativ dacă rămân în România doar trei zile, iar dacă durata este mai mare se intră în carantină 14 zile, cu posibilitatea efectuării unui test a opta zi, și în cazul în care testul e negativ se iese din carantină la zece zile”, a transmis marți seara ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Față de lista anterioară, actualizată în 5 octombrie 2020, nu mai sunt pe lista zonelor de risc următoarele țări și teritorii: Sint Maarten, Peru, Irak, Maldive, Paraguay, Luxemburg, Belize, Emiratele Arabe Unite, Palestina, Danemarca, Libia, Ungaria, Chile, Ucraina, Austria, Curacao, Georgia și Qatar.

Zborurile dintre România și țările din Uniunea Europeană aflate pe lista galbenă, cel mai probabil, nu vor fi suspendate.

PDF Embedder requires a url attribute⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
14
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

Aproximativ 500 de angajați Blue Air vor fi trimiși din nou în șomaj tehnic

Articolul următor

Peste o mie de angajați TAROM sunt trimiși în șomaj tehnic din 15 octombrie

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
14
Share