Lista țărilor din zona galbenă a fost actualizată (25 martie)

Autoritățile române au actualizat joi, 25 martie, lista țărilor și regiunilor care sunt încadrate în zona galbenă.

Noua listă intră în vigoare vineri, 26 martie, și include peste 40 de țări și teritorii. Dintre acestea o mare parte o reprezintă țări din Europa.

Din lista galbenă au fost eliminate printre altele Albania, Emiratele Arabe Unite, Insula Man, Insulele Turks și Caicos, Israel, Marea Britanie, Maldive, Puerto Rico, Saint Lucia și au fost introduse printre altele Curacao și Paraguay.

Zborurile din și către țările și regiunile aflate în lista galbenă nu vor fi suspendate.

Pe lângă asta, toți pasagerii care sosesc în România din țările din lista galbenă trebuie să prezinte la îmbarcare test PCR negativ pentru Covid-19.

Lista completă a țărilor și regiunilor din zona galbenă (2 pagini)

PDF Embedder requires a url attribute


⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
6
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
6
Share