LIVE: un Boeing 767 Air Canada are probleme tehnice la Madrid (video)

Actualizare, ora 20:10: Avionul a aterizat cu bine pe aeroportul Barajas din apropiere de Madrid după patru ore și 10 minute de la decolare. La sol acesta a fost așteptat de echipajele de urgență.

Captură: El Mundo
__________
Un Boeing 767 Air Canada care a decolat de la Madrid cu destinația Toronto va efectua o aterizare de urgență pe aeroportul din capitala Spaniei din cauza unei probleme tehnice.

Advertisements

Avionul, înmatriculat C-GHOZ, a decolat la ora locală 14:57 de pe aeroportul Barajas ca AC837 însă la scurt timp piloții au raportat o problemă tehnică și au decis să revină pe aeroportul din Madrid.

VIDEO LIVE

Înainte de a ateriza avionul va zbura aproximativ 6-7 ore la altitudine joasă pentru a consuma din combustibil.

Potrivit companiei aeriene, la bord se află 128 de pasageri iar în timpul decolării una din cele 10 roți ale trenului de aterizare s-a desprins și ar fi lovit motorul avionului.

În timp ce avionul consumă combustibil, avioane de tip F18 ale Forțelor Aeriene Spaniole s-au apropiat de Boeingul 767 Air Canada pentru a-i face o inspecție vizuală din exterior.

Autoritățile spaniole au trimis la aeroportul din Madrid zeci de ambulanțe și echipaje de pompieri. Aterizarea ar urma să aibă loc la ora 19:30, ora locală.


Advertisements
Total
19
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
19
Distruibuie