Urmărește-ne

LOT amână până în martie 2020 zborurile din Budapesta spre București

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. LOT amână până în martie 2020 zborurile din Budapesta spre București
LOT E195 Embraer / Foto: Kuba Balcerski
Foto: Kuba Balcerski

Rute aeriene

LOT amână până în martie 2020 zborurile din Budapesta spre București

La mijlocul lunii februarie LOT Polish Airlines anunța că de la începutul lunii septembrie va zbura pe rutele Budapesta – București și Budapesta – Bruxelles însă în ultimele zile operatorul a adus modificări acestor rute.

Potrivit datelor din sistemul de rezervări al companiei poloneze, lansarea zborurilor din capitala Ungariei spre București și Bruxelles care urma să aibă loc în 2 septembrie a fost amânată până în 28 martie 2020. În continuare ambele rute sunt programate să fie operate cu o frecvență de două zboruri pe zi cu avioane Embraer E190.

Momentan nu cunoaștem motivele însă ar putea fi de ordin comercial, vânzări sub așteptări, sau din cauza capacității reduse cauzată de reținerea la sol a avioanelor de tip 737 MAX.

Citește și  Boeing: probleme la circuitul electric al unor MAX-uri; 16 clienți afectați

Pe lângă cele două rute, LOT Polish Airlines a suspendat în sezonul de iarnă și zborurile dintre Budapesta și Chicago iar ruta Budapesta – New York JFK va fi operată cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână față de patru câte sunt în sezonul de vară.

Cu toate acestea, în 22 septembrie LOT va opera primul zbor între capitala Ungariei și Seul, Coreea de Sud. Ruta va fi operată cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână cu Boeinguri 787-8 Dreamliner.

În conferința de presă ce va avea loc miercuri la Budapesta, LOT ar urma să anunțe alte rute regionale din capitala Ungariei.

1 comentariu

1 comentariu

  1. Pingback: LOT: Budapesta - Stuttgart, Praga, Belgrad și Sofia din vara anului viitor

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus