LOT Polish Airlines va opera din 1 aprilie zboruri pe ruta Cracovia – București

Foto: Aleksandrs Cubikins

Al doilea cel mai mare oraș din Polonia și o destinație de vacanță populară va fi în sfârșit legat de București prin zboruri directe operate de LOT. Din 1 aprilie operatorul polonez va zbura către capitala noastră cu aeronave Bombardier Dash 8 Q400 care oferă o capacitate de transport de 78 de locuri.

Durata zborurilor va fi de aproximativ o oră și 50 de minute. Biletele sunt deja disponibile pe siteul LOT iar prețul unui bilet dus-întors începe de la 310RON.

Advertisements

Ruta va fi operată doar în sezonul de vară, până în 26 octombrie, cu o frecvență de 3 zboruri pe săptămână după cum urmează:
LO650: Bucuresti (OTP) – 06:15 – 07:05 Cracovia / în zilele de marți, joi și sâmbătă;
LO649: Cracovia (KRK) 20:35 – 23:15 Bucuresti / în zilele de luni, miercuri și vineri.

Pe lângă această rută, LOT mai zboară în România din Varșovia către București și Cluj Napoca iar Nordica zboară în sezonul de vară pe ruta Tallinn – Constanța. Pe lângă ruta către București, LOT va mai zbura în sezonul de vară și pe ruta Cracovia – Dubrovnik și va crește frecvența zborurilor directe către Chicago la 3 pe săptămână.

Advertisements
Total
13
distribuiri
3 comentarii
  1. Tinand cont de faptul ca este anuntata cursa doar pe perioada de vara as dori sa stiu intervalul in care vor fi zboruri spre cracovia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
13
Share