Lufthansa mută încă două Airbusuri A380 de la Frankfurt la Munchen

Lufthansa a anunțat că flota de Airbusuri A380 de la hubul său din Munchen va crește de la cinci la șapte începând cu vara anului viitor. În luna martie a anului 2018 operatorul german a mutat cinci din cele 14 Airbusuri A380 de la baza din Frankfurt la cea din Munchen.

Potrivit operatorului, în vara anului 2020 aceste avioane vor zbura pentru prima dată la Boston iar ruta Munchen – San Francisco va fi și ea operată regulat cu A380 în sezoanele de vară și iarnă.

Advertisements

Tot din sezonul de vară al anului viitor, Airbusurile A380 de la baza Lufthansa din Munchen vor zbura și către Los Angeles, Beijing și Shanghai.

În prezent, Lufthansa zboară cu Airbus A380 de la Munchen spre Los Angeles, Beijing și Hong Kong. În sezonul de iarnă 2019/2020, operatorul va trimite acest tip de avion în San Francisco, Miami și Hong Kong (până în decembrie 2019), precum și Shanghai (începând din ianuarie 2020).

Citește și  Lista țărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată (16 septembrie)

Flota Lufthansa numără 14 avioane de tip Airbus A380 iar după mutarea celor două avioane de la Frankfurt la Munchen ambele huburi vor avea câte șapte avioane A380.

Advertisements
Total
26
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
26
Share