Lufthansa și Austrian suspendă rutele Iași – Frankfurt și Sibiu – Viena din ianuarie 2022

Companiile Lufthansa și Austrian Airlines suspendă din a doua jumătate a lunii ianuarie 2022 două rute din și spre România.

Lufthansa suspendă pe o perioadă nederminată zborurile dintre hubul său din Frankfurt și aeroportul din Iași din data de 10 ianuarie 2022.

Potrivit datelor din sistemul de rezervări analizate de BoardingPass, în prezent compania germană zboară pe ruta Frankfurt – Iași în zilele de luni, joi, vineri și duminică.

Lufthansa a inaugurat prima și singura sa rută spre Iași în iulie 2021.

În perioada 7 ianuarie – 28 februarie 2022 Austrian Airlines nu va mai opera zboruri din capitala Austriei spre Sibiu.

Compania austriacă zboară în prezent între cele două aeroporturi în fiecare zi de luni și vineri.

Pe lângă aceste anulări, Lufthansa și Austrian Airlines mai reduc în primele luni ale anului 2022 numărul zborurilor de pe mai multe rute din și spre țara noastră, detalii AICI.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share