Lufthansa Technik lucrează la conversia primului Airbus A380 cargo

Potrivit unui comunicat de presă transmis de compania germană, Lufthansa Technik a început transformarea unui Airbus A380 din versiune de pasageri în versiune cargo.

Această transformare constă în principal în înlăturarea scaunelor, toaletelor și bucătăriilor din interiorul avioanelor dedicate transportului de pasageri și instalarea echipamentelor de siguranță.

Numele clientului care a solicitat această transformare pentru modelul A380 este momentan necunoscut și este de menționat faptul că această transformare nu include instalarea unei podele și uși speciale pentru încărcarea paleților de marfă.

Potrivit aceleiași surse, compania germană a afirmă că în ultimele zile a primit numeroase solicitări pentru astfel de lucrări de la companii aeriene din întreaga lume însă pentru alte modele de avion.

În prezent Lufthansa Technik lucrează la transformarea în versiune cargo a 15 modele de avion prin înlăturarea scaunelor din interiorul acestora și instalarea de echipamente de siguranță.

Recent, aceasta a transformat în versiune cargo avioane Airbus A330 și A350 din flota companiei Lufthansa.

Compania Lufthansa Technik oferă servicii pentru majoritatea companiilor aeriene nu doar pentru cele din grupul Lufthansa.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
15
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
15
Share